Casdamato Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witajcie Są kultowe wędki, kołowrotki, przynajmniej w moim odczuciu. Czy istnieje coś takiego jak kultowy n?ł?ź wędkarski? Dzięki za ka?źdą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Rękojeść to chyba z poro?źa wykonany . Chłopaki nie z Grajewa, a ka?źdy uzbrojony w scyzoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ale?ź owszem, okładeczki były z r?ł?źk?łw, to?ź to był prawie szczyt luksusu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 @Jack__DanielsMam ten n?ł?ź z ostrzem do patroszenia i piłą. Rok produkcji 1982 cały czas w u?źyciu, tylko korkociąg się urwał.U mnie to samo (rocznik 77) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 @Jack__Daniels, się wcale nie podniecam, ot taka ciekawostka. Nie ulega wątpliwości, ?źe Gerlach na miano no?źa kultowego zasługuje bo konkurencja w postaci ruskiego złomu z bazar?łw była rzeczywiście ?źadna. Raz zdarzyło mi się kupić finkę od ruskich - wyginała się podczas smarowania kanapki masłem A jak ktoś był kiedyś harcerzem, powinien pamiętać to http://allegro.pl/finka-harcerska-i1718115251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Artech mam nadzieję, ?źe się z tym podniecaniem nie obraziłeś . Fakt, taką finkę te?ź pamiętam, ale takiej nie miałem i ją r?łwnie?ź do kultowych bym dorzucił. Miałem za to inną, z rękojeścią chyba z gipsu stylizowanego na poro?źe :):) Jak się nią rzuciło to się sypała w drobny mak ) Zorro, piękna robota, z dobrych czas?łw. Podobnie miała Puma, kt?łrej obecne produkty, pomimo ceny, to średnia niska p?łłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arhuku Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Czy ktoś z Was orientuje się czym r?ł?źnią się te dwa modele Gerlacha? Poza ceną rzecz jasna. Z opisu to jasno nie wynika (albo ju?ź śpię nad klawiaturą...) http://www.goblet.pl/Katalog/scyzoryki/duze-111-mm/GERLACH-S CYZORYK-612-W-WEDKARSKI.html? http://www.goblet.pl/Katalog/scyzoryki/duze-111-mm/GERLACH-S CYZORYK-376N-WEDKARSKI.html? Kt?łry z nich to ten kultowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ten tańszy nie ma blokowanego ostrza i ma gorsze etui. Czym jeszcze się r?ł?źnią, nie wiemZa taką kasę i tak lepiej jakiegoś Vicka kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Przede wszystkim r?ł?źnią się wygladem . To sa dwa r?ł?źne no?źe. Ten pierwszy jest mysliwski z piłą do cięcia kości, a drugi to wędkarski ze skrobaczką i zdecydowanie wę?źszym ostrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ten o ktorym pisalem to ten: http://www.goblet.pl/Katalog/scyzoryki/duze-111-mm/GERLACH-S CYZORYK-376N-WEDKARSKI.html? Nie wiem jak obecnie z jakoscia ale wedkarsko byl dla mnie bardzo funkcjonalny (jak jeszzce byly ryby i nie trzeba sie bylo zastanawiac czy uzycie go nie ograniczylo ekosystemu do 0 ) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 @Gumo byłeś mięsiarzem, a ja myślałem ?źe zawsze byłeś za pan brat z naturą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Casdamato
Witajcie
Są kultowe wędki, kołowrotki, przynajmniej w moim odczuciu. Czy istnieje coś takiego jak kultowy n?ł?ź wędkarski?
Dzięki za ka?źdą odpowiedź
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi