workshoprods Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Prezentujemy KNOBY z drewna egzotycznego naturalnych kolorach z ekskluzywnej tekstury wzór. https://www.facebook.com/WorkshopRods.Ukraine/?ref=bookmarks 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 piękna robota, może Kolega napiszę coś o materiale i wykonaniu ? interesuje mnie wytrzymałość tych knobów , nie pękają ? nie puchną ? są dobrze polakierowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Arcydzieła ,piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 wyglądają dobrze - chętnie bym nabył z drzewa różanego 2szt...i moze jeszcze jakis jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 .........coś mi się wydaje , że tanio nie będzie , ale robota I liga ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 na fb są jakieś ceny po 20$ ale ja nie fejsbukowy to może źle czytam,jeśli to realna cena to moim zdaniem uczciwa dla obu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ale na stronce wymalowany TP zaj........cie wygląda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 .........coś mi się wydaje , że tanio nie będzie , ale robota I liga .............Można by nawet powiedzieć, że to ekstra-klasa. Tanio-drogo, to pojęcie względne. Jak jakoś i trwałość na wysokim poziomie, to pewnie i nabywców by troche się znalazło. Fajnie jakby twórca podał troche więcej konkretnych i precyzyjnych informacji o produkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Patrząc na fb część dorabianych elementów wygląda na stabilizowane. Edytowane 12 Marca 2017 przez Pendergrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 na fb są jakieś ceny po 20$ ale ja nie fejsbukowy to może źle czytam,jeśli to realna cena to moim zdaniem uczciwa dla obu stron...podobne Takumi kosztują w Japonii około 50$ więc cena chyba dobra.. korkowy knob RSC kosztuje ponad 20$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Gdyby byli chętni na takie cuda to skrzyknąć się koledzy,sam zapewne coś wezmę dla siebie .Pozostaje kwestia kompatybilności do rodzajów korbek.Należało by wtedy upewnić się u kolegi czy będą pasowały i machniom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Oczywiście takie knoby są piękne, posiadam taki z drewna wezowego.Problem polega na tym że są okropnie śliskie a to często przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
workshoprods Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 naturalne drewno nie lakierowania naoliwione Danish Oil (http://danish-oil.com/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Piekne te knoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 naturalne drewnonie lakierowanianaoliwione Danish Oil (http://danish-oil.com/) ..no dobra Przyjacielu....zaprezentował....... podoba się........ powiesz jak to można nabyć czy tylko mamy zazdrościć talentu? (se bym kupił takie "cuś" i bym miał... a w pudełko bym zapakował spinki do mankietów i synowi pod choinkę bym dal ...dwie pieczenie.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Myślę, że miast robić dziwne podśmiechujki w stylu kolegi lexi, lepiej i dla ogółu użyteczniej byłoby, by ktoś Viktorowi napisał nasze oczekiwania po rosyjsku/ukraińsku. Ja nie potrafię w żadnym z tych języków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Myślę, że miast robić dziwne podśmiechujki w stylu kolegi lexi, lepiej i dla ogółu użyteczniej byłoby, by ktoś Viktorowi napisał nasze oczekiwania po rosyjsku/ukraińsku. как магу у вас купить такие держатели... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 как магу у вас купить такие держатели... Piszi "Bac" z bolszoj bukwy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Dostałem odpowiedź.Koszt wysyłki 50 złociszy. Edytowane 15 Marca 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Myślę, że miast robić dziwne podśmiechujki w stylu kolegi lexi, lepiej i dla ogółu użyteczniej byłoby, by ktoś Viktorowi napisał nasze oczekiwania po rosyjsku/ukraińsku. Ja nie potrafię w żadnym z tych języków. ..przepraszam, widocznie zadałem pytanie w sposób zbyt skomplikowany i dlatego moje intencje zostały niewłaściwie zinterpretowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Piszi "Bac" z bolszoj bukwy .Wiem,wiem...Ale nasza BOLSZA bukwa K wyglądałaby trochę inaczej...Ten tekst dostałem od mojego byłego (z Ukrainy) pracownika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Wędki też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam Bardzo ładnie to wygląda , ale pytanie jak sprawuje się w użytkowaniu ...? mam zamiar wymieniać t -knopa w daiwie i zastanawiam się nad czymś takim lub coś z RCS shape cork normal w plastiku /RCS Power Light -s knop lub daiwa SLP works I shape zaion knop ............skłaniam się ku pierwszemu ktoś coś poradzi wskaże drogę ....? pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam Bardzo ładnie to wygląda , ale pytanie jak sprawuje się w użytkowaniu ...? mam zamiar wymieniać t -knopa w daiwie i zastanawiam się nad czymś takim lub coś z RCS shape cork normal w plastiku /RCS Power Light -s knop lub daiwa SLP works I shape zaion knop ............skłaniam się ku pierwszemu ktoś coś poradzi wskaże drogę ....? pozdrawiam Maciejchcesz rcsa z eva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi