Skocz do zawartości

Knoby WorksopRods do Shimano Daiwa

Rekomendowane odpowiedzi

.........coś mi się wydaje , że tanio nie będzie  ;) , ale robota I liga  :) .............

Można by nawet powiedzieć, że to ekstra-klasa.  ;)

Tanio-drogo, to pojęcie względne.

Jak jakoś i trwałość na wysokim poziomie, to pewnie i nabywców by troche się znalazło.

Fajnie jakby twórca podał troche więcej konkretnych i precyzyjnych informacji o produkcie.

naturalne drewno
nie lakierowania
naoliwione Danish Oil (http://danish-oil.com/)

..no dobra Przyjacielu....zaprezentował....... podoba się........ powiesz jak to można nabyć czy tylko mamy zazdrościć talentu?   ;) 

(se bym kupił takie "cuś" i bym miał... a w pudełko bym zapakował spinki do mankietów i synowi pod choinkę bym dal ...dwie pieczenie.. :lol:  )

Myślę, że miast robić dziwne podśmiechujki w stylu kolegi lexi, lepiej i dla ogółu użyteczniej byłoby, by ktoś Viktorowi napisał nasze oczekiwania po rosyjsku/ukraińsku.

как магу у вас купить такие держатели... :D

• Like 3

Myślę, że miast robić dziwne podśmiechujki w stylu kolegi lexi, lepiej i dla ogółu użyteczniej byłoby, by ktoś Viktorowi napisał nasze oczekiwania po rosyjsku/ukraińsku.

Ja nie potrafię w żadnym z tych języków. 

..przepraszam, widocznie zadałem pytanie w sposób zbyt skomplikowany i dlatego moje intencje zostały niewłaściwie zinterpretowane...

Witam

Bardzo ładnie  to wygląda  , ale  pytanie  jak  sprawuje  się  w użytkowaniu  ...?  mam  zamiar wymieniać  t -knopa  w daiwie  i zastanawiam  się  nad czymś  takim  lub  coś z RCS shape cork normal   w plastiku /RCS Power Light -s knop 

lub daiwa SLP  works I shape zaion knop   ............skłaniam  się  ku pierwszemu   ktoś coś   poradzi  wskaże   drogę  ....?

pozdrawiam

Maciej

Witam

Bardzo ładnie  to wygląda  , ale  pytanie  jak  sprawuje  się  w użytkowaniu  ...?  mam  zamiar wymieniać  t -knopa  w daiwie  i zastanawiam  się  nad czymś  takim  lub  coś z RCS shape cork normal   w plastiku /RCS Power Light -s knop 

lub daiwa SLP  works I shape zaion knop   ............skłaniam  się  ku pierwszemu   ktoś coś   poradzi  wskaże   drogę  ....?

pozdrawiam

Maciej

chcesz rcsa z eva ?