Skocz do zawartości

Team Dragon FD Z, X, S, C. 2017

Artek

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem w łapach Z-kę i bardzo przyzwoita maszyna,luzy minimalne,korpus i rotor alu (największy model 338gr)ciekawe jak bebechy?jeśli będzie jak poprzednik to można brać w ciemno,szpulę ma sporej średnicy,tylko nie pamiętam czy korba wkręcana w przekładnie?.Ja planuje zakupić największy model tylko szkoda że jedna szpulka jest.

Miałem w łapach Z-kę i bardzo przyzwoita maszyna,luzy minimalne,korpus i rotor alu (największy model 338gr)ciekawe jak bebechy?jeśli będzie jak poprzednik to można brać w ciemno,szpulę ma sporej średnicy,tylko nie pamiętam czy korba wkręcana w przekładnie?.Ja planuje zakupić największy model tylko szkoda że jedna szpulka jest.

Dodatkowa szpula chyba budżetu nie zrujnuje. :)

• Like 1

Znalazłem opis u jednego sprzedawcy na alledrogo.

Do wszystkich kołowrotków TD oferujemy dwa rodzaje szpul: głębszą, która dostarczana jest w komplecie z kołowrotkiem oraz płytszą szpulę do plecionek, oferowaną w oddzielnym opakowaniu ( niewliczona w cenie kołowrotka).

Sam czaje się na ten model "Z" ale czekam aż do sklepu stacjonarnego dojdzie... bo w ciemno coś kupować to nie bardzo... tym bardziej z tej firmy.. łowiłem "starym modelem" team dragona przez trzy sezony i miał mniejszy luz na korbie niż nówka sztuka prosto z półki... 

https://wedkuje.pl/n/team-dragon-z-nowa/93835

• Like 2

Również dzisiaj pokręciłem "zetką" w sklepie, wielkość 30,  i pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Spasowany "o dziwo" wzorowo, praca bardzo przyjemna. Jeżeli wszystkie modele są tak spasowane to jest to w takim razie bardzo ciekawa pozycja. I co najlepsze szpulka taka "daiwowata" 

• Like 1

Uważaj, żeby Ci łapy nie wyrwało. :)

Nie o to chodzi amigo. Myślałem o tym kręćku jaka tania opcja do kija boleniowego. Ale największy model (1035iX) waży tyle co penn slammer 260.Więc ewentualnie 1025iZ jest do strawienia. 

A tak na marginesie to wizualnie prawie jak Daiwa więc może będzie taki niezawodny jak japoniec  ;)

• 1 miesiąc temu...