Artek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ponoć nowość na 2017r. Zakupił ktoś, kręcił ?Prośba o opinie, uwagi, krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Miałem w łapach Z-kę i bardzo przyzwoita maszyna,luzy minimalne,korpus i rotor alu (największy model 338gr)ciekawe jak bebechy?jeśli będzie jak poprzednik to można brać w ciemno,szpulę ma sporej średnicy,tylko nie pamiętam czy korba wkręcana w przekładnie?.Ja planuje zakupić największy model tylko szkoda że jedna szpulka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Miałem w łapach Z-kę i bardzo przyzwoita maszyna,luzy minimalne,korpus i rotor alu (największy model 338gr)ciekawe jak bebechy?jeśli będzie jak poprzednik to można brać w ciemno,szpulę ma sporej średnicy,tylko nie pamiętam czy korba wkręcana w przekładnie?.Ja planuje zakupić największy model tylko szkoda że jedna szpulka jest.Dodatkowa szpula chyba budżetu nie zrujnuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 W katalogu jest informacja,ze "dodatkowa" szpula jest plytsza z przeznaczeniem do plecionek.Tylko brak jednoznacznosci opisu czy jest gratis. Najwiekszy rozmiar 1035 wyglada na wiekszy od starego modelu 935-waga i pojemnoscia szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Znalazłem opis u jednego sprzedawcy na alledrogo.Do wszystkich kołowrotków TD oferujemy dwa rodzaje szpul: głębszą, która dostarczana jest w komplecie z kołowrotkiem oraz płytszą szpulę do plecionek, oferowaną w oddzielnym opakowaniu ( niewliczona w cenie kołowrotka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Sam czaje się na ten model "Z" ale czekam aż do sklepu stacjonarnego dojdzie... bo w ciemno coś kupować to nie bardzo... tym bardziej z tej firmy.. łowiłem "starym modelem" team dragona przez trzy sezony i miał mniejszy luz na korbie niż nówka sztuka prosto z półki... https://wedkuje.pl/n/team-dragon-z-nowa/93835 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 A co z tą korbą wkręcana jest czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.k Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W ,,Z"-ce korba jest wkręcana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kręciłęm w sklepie Ztka, korba wkręcana, największy model wielkości biomka 4000. Całkiem przyjemnie kręci. Szpulki zapasowe w cenie ok 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Również dzisiaj pokręciłem "zetką" w sklepie, wielkość 30, i pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Spasowany "o dziwo" wzorowo, praca bardzo przyjemna. Jeżeli wszystkie modele są tak spasowane to jest to w takim razie bardzo ciekawa pozycja. I co najlepsze szpulka taka "daiwowata" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) No no fajna sprawa. Edytowane 17 Marca 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Szp.zap. do TEAM DRAGON FD1035iZ / CHT-15-30-035szp.alu.płytka 35 Ta jest najdroższa około 76 zł reszta już tylko taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Waga największego modelu ok. 340 gram o oczko niżej 330 gram (dane z sieci) szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Waga największego modelu ok. 340 gram o oczko niżej 330 gram (dane z sieci) szału nie ma.No i dobrze że tyle ma... Do mocnej wędki będzie akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Koledzy jak model 1025iZ gabarytowo wygląda w porównaniu z modelami 1030iZ i 1035iZ ? dużo mniejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Chyba sprzedam exista zeby miec ze 2 dragony z-ki bo roznicy i tak nie widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 A ja poczekam kilka miesięcy. Będą w cenie poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jaka jest różnica między Z a X bo nie mogę z katalogu doczytać. Kręciłem X wczoraj, mocarna maszyna za niewielki hajc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Niewielkie jak się dobrze przyjrzeć 2-3 różnice . Ogólnie wygląd ( malowanie inna szpula co daje kilka gram różnicy ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Waga największego modelu ok. 340 gram o oczko niżej 330 gram (dane z sieci) szału nie ma.Uważaj, żeby Ci łapy nie wyrwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Uważaj, żeby Ci łapy nie wyrwało. Nie o to chodzi amigo. Myślałem o tym kręćku jaka tania opcja do kija boleniowego. Ale największy model (1035iX) waży tyle co penn slammer 260.Więc ewentualnie 1025iZ jest do strawienia. A tak na marginesie to wizualnie prawie jak Daiwa więc może będzie taki niezawodny jak japoniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wiem, że nastała moda na kołowrotki duże, a lekkie. Dla mnie kręcioł wielkości 4000 musi ważyć 300g i więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Pojawia się rozkmina - Daiwa Freams vs. Team Dragon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Pojawia się rozkmina - Daiwa Freams vs. Team Dragon ...Freams PS: Jestem nieobiektywny, Freams'a mam a dragona nie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zakupił ktoś, kręcił ? Prośba o opinie, uwagi, krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi