Skocz do zawartości

Team Dragon FD Z, X, S, C. 2017

Artek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bede zasmiecal tego tematu innymi propozycjami. Mam swoje zdanie, przejechalem sie kilka razy na ich sprzecie i powiedzialem STOP.

Chcesz -łów sobie nimi, wychwalaj, Twoja sprawa.. Broń ich jak chcesz.

Mam prawo do własnego zdania i nie polecam ich sprzetu.

PS.żeby nie było, że mi ktoś zaraz wypomni, używam chyba 2-3gum od nich. Nic więcej.

To nie ujawnisz tajemnicy jakimi to kręcisz maszynkami?  A właściwie to nie pisz czym kręcisz, bo jak ja bym miał napisać Jaxon, to też bym się wstydził.

Tak, czy siak, jak to w innym temacie napisałeś Jaxon, to bajka.

To nie ujawnisz tajemnicy jakimi to kręcisz maszynkami?  A właściwie to nie pisz czym kręcisz, bo jak ja bym miał napisać Jaxon, to też bym się wstydził.

Tak, czy siak, jak to w innym temacie napisałeś Jaxon, to bajka.

Bolą Cie moje posty, oj bolą. Chyba kolejny przedstawiciel albo ktoś silnie związany z tą firmą. Nic mi do tego.

Jaxona mam jednego i mów co chcesz, ale te team dragony nie mają polotu do tego Serinusa. I nie musisz sie  z tym zgadzać.

Skoro tak Ciebie to męczy, to już Ci odp. ślę na priv, żeby nie zaśmiecać tego tematu jak ty to robisz, szarpaniem się z użytkownikami w obronie tych młynków.

Bolą Cie moje posty, oj bolą. Chyba kolejny przedstawiciel albo ktoś silnie związany z tą firmą. Nic mi do tego.

Jaxona mam jednego i mów co chcesz, ale te team dragony nie mają polotu do tego Serinusa. I nie musisz sie  z tym zgadzać.

Skoro tak Ciebie to męczy, to już Ci odp. ślę na priv, żeby nie zaśmiecać tego tematu jak ty to robisz, szarpaniem się z użytkownikami w obronie tych młynków.

Prezes firmy.

• Like 1

Prezes firmy.

I po co wypowiadać sie w jakims temacie? Po co? Znajdziesz się taki Ty i koniec merytorycznej dyskusji.

Skąd się biorą tacy ludzie? Nie wiem. Pisz co chcesz, ja nie mam zamiaru zaśmiecać tego tematu nic nie wnoszącymi postami.

Mi te nowe Team Dragony nie pasują i kropka. Każdy ma prawo do własnej opinii, a moja jest właśnie taka.

• Like 1

W jednym się z Toba zgadzam. Proszę o usunięcie Naszej zbędnej dyskusji.

Fajnie, że się dogadaliście w końcu  ;) Ale @kleniu25, mogłeś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat kołowrotków w tym przedziale cenowym, których cechy powodują, że są lepsze od wyrobów Dragona. 

Łowię innymi kołowrotkami ale jakiś czas temu miałem przez sezon kołowrotek Team Dragon i byłem z niego bardzo zadowolony, nie miałem żadnych uwag i parę fajnych ryb z nim wyjąłem. Sprzedałem go bo wygrała próżność ze znaczkiem JDM ale w przyszłości nie wykluczam, że kupię największego Fishmaker'a do zestawu na suma i na pewno nie będę się wstydził jego pracy ani logo krajowego producenta  ;)

• Like 1

Też miałem dziś w rękach TD Z i TD X. Ale pierwsze co zwróciło moją uwagę to design, normalnie szpule jak w exist 15 i certate 13 :D fakt są dość duże w porównaniu do poprzednich, kręciły całkiem przyjemnie, ale model 1035iz jakby lżej niż pozostałe. Szkoda tylko że ten rozmiar nie jest trochę lżejszy.

Też miałem dziś w rękach TD Z i TD X. Ale pierwsze co zwróciło moją uwagę to design, normalnie szpule jak w exist 15 i certate 13 :D fakt są dość duże w porównaniu do poprzednich, kręciły całkiem przyjemnie, ale model 1035iz jakby lżej niż pozostałe. Szkoda tylko że ten rozmiar nie jest trochę lżejszy.

Jakieś większe luzy można było wyczuć?

Ponieważ jakieś 10 dni temu miałem włam do auta i straciłem plecak z młynkami ,gumami i resztą sprzętu  :angry:  to kilka dni temu kupiłem pod okonia XT60C FD 1015. Wrażenia po dwukrotnym wypadzie nad wodę bardzo pozytywne ale coś więcej będę mógł napisać po długim weekendzie jak go nieco pomęczę :)

Ponieważ jakieś 10 dni temu miałem włam do auta i straciłem plecak z młynkami ,gumami i resztą sprzętu  :angry:  to kilka dni temu kupiłem pod okonia XT60C FD 1015. Wrażenia po dwukrotnym wypadzie nad wodę bardzo pozytywne ale coś więcej będę mógł napisać po długim weekendzie jak go nieco pomęczę :)

Mam i ja i wrażenia podobne do Twoich.

W moim odczuciu nie, gdyby był trochę lżejszy to pewnie bym sobie sprawił taki. Na allegro już niewiele ponad 300zł kosztują. 

Powiedziałbym, że ciasno spasowany, a kosztują sporo poniżej 200 ...

Proszę o zasady i szczegóły przedłużonej 5-cio letniej gwarancji. 

A co oznacza przedłużona 5-cio letnia gwarancja?

Mnie to się kojarzy ze sklepem rtv, gdy kupujesz np. telewizor. Masz na niego 3 lata gwarancji, a jak dopłacisz to masz przedłużone do 5-ciu.

Jakieś zasady czy regulamin musi istnieć tak? Pewien dystrybutor rzuca podobne hasła a na karcie gwarancyjnej jest tylko rok. Śmierdzi to wszystko tanim hasłem marketingowym.  Jestem po prostu ciekaw jak to funkcjonuje w rzeczywistości.

Edytowane przez zielan

Czyszczenie i smarowanie Dragonów zawsze bezpłatne nawet po gwarancji .

No proszę czyszczenie i smarowanie gratis nawet po gwarancji, a mnie za ten nieszczesny element do feedera już nie produkowanego chcą skosic jak do wędki sklepowej ????

Edytowane przez SlawekNikt

Jakieś zasady czy regulamin musi istnieć tak? Pewien dystrybutor rzuca podobne hasła a na karcie gwarancyjnej jest tylko rok. Śmierdzi to wszystko tanim hasłem marketingowym.  Jestem po prostu ciekaw jak to funkcjonuje w rzeczywistości.

Nigdy nie słyszałem żeby na kołowrotki Dragona ,Ryobi czy Okuma z dystrybucji Dragona było tylko rok gwarancji . Wszędzie jest to oficjalnie napisane 5 lat gwarancji .I tak jest w karcie gwarancyjnej .

Wrzuć zdjęcie tej karty gwarancyjnej, gdzie jest tylko rok gwarancji.