przemow Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 I tak byłyby do d***y Bo luzy i tak będą. Bo być muszą.To już od dawna wiadomo ze Stella i Exist są do d.... :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie bede zasmiecal tego tematu innymi propozycjami. Mam swoje zdanie, przejechalem sie kilka razy na ich sprzecie i powiedzialem STOP.Chcesz -łów sobie nimi, wychwalaj, Twoja sprawa.. Broń ich jak chcesz.Mam prawo do własnego zdania i nie polecam ich sprzetu.PS.żeby nie było, że mi ktoś zaraz wypomni, używam chyba 2-3gum od nich. Nic więcej.To nie ujawnisz tajemnicy jakimi to kręcisz maszynkami? A właściwie to nie pisz czym kręcisz, bo jak ja bym miał napisać Jaxon, to też bym się wstydził.Tak, czy siak, jak to w innym temacie napisałeś Jaxon, to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 To nie ujawnisz tajemnicy jakimi to kręcisz maszynkami? A właściwie to nie pisz czym kręcisz, bo jak ja bym miał napisać Jaxon, to też bym się wstydził.Tak, czy siak, jak to w innym temacie napisałeś Jaxon, to bajka.Bolą Cie moje posty, oj bolą. Chyba kolejny przedstawiciel albo ktoś silnie związany z tą firmą. Nic mi do tego.Jaxona mam jednego i mów co chcesz, ale te team dragony nie mają polotu do tego Serinusa. I nie musisz sie z tym zgadzać.Skoro tak Ciebie to męczy, to już Ci odp. ślę na priv, żeby nie zaśmiecać tego tematu jak ty to robisz, szarpaniem się z użytkownikami w obronie tych młynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Bolą Cie moje posty, oj bolą. Chyba kolejny przedstawiciel albo ktoś silnie związany z tą firmą. Nic mi do tego.Jaxona mam jednego i mów co chcesz, ale te team dragony nie mają polotu do tego Serinusa. I nie musisz sie z tym zgadzać.Skoro tak Ciebie to męczy, to już Ci odp. ślę na priv, żeby nie zaśmiecać tego tematu jak ty to robisz, szarpaniem się z użytkownikami w obronie tych młynków.Prezes firmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Prezes firmy.I po co wypowiadać sie w jakims temacie? Po co? Znajdziesz się taki Ty i koniec merytorycznej dyskusji.Skąd się biorą tacy ludzie? Nie wiem. Pisz co chcesz, ja nie mam zamiaru zaśmiecać tego tematu nic nie wnoszącymi postami.Mi te nowe Team Dragony nie pasują i kropka. Każdy ma prawo do własnej opinii, a moja jest właśnie taka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak byś wiedział temat założyłem ja i mam prawo do własnej opinii.Proszę moderatora o wykasownie zbędnych postów. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jak byś wiedział temat założyłem ja i mam prawo do własnej opinii.Proszę moderatora o wykasownie zbędnych postów.W jednym się z Toba zgadzam. Proszę o usunięcie Naszej zbędnej dyskusji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 W jednym się z Toba zgadzam. Proszę o usunięcie Naszej zbędnej dyskusji. Fajnie, że się dogadaliście w końcu Ale @kleniu25, mogłeś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat kołowrotków w tym przedziale cenowym, których cechy powodują, że są lepsze od wyrobów Dragona. Łowię innymi kołowrotkami ale jakiś czas temu miałem przez sezon kołowrotek Team Dragon i byłem z niego bardzo zadowolony, nie miałem żadnych uwag i parę fajnych ryb z nim wyjąłem. Sprzedałem go bo wygrała próżność ze znaczkiem JDM ale w przyszłości nie wykluczam, że kupię największego Fishmaker'a do zestawu na suma i na pewno nie będę się wstydził jego pracy ani logo krajowego producenta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Też miałem dziś w rękach TD Z i TD X. Ale pierwsze co zwróciło moją uwagę to design, normalnie szpule jak w exist 15 i certate 13 fakt są dość duże w porównaniu do poprzednich, kręciły całkiem przyjemnie, ale model 1035iz jakby lżej niż pozostałe. Szkoda tylko że ten rozmiar nie jest trochę lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Też miałem dziś w rękach TD Z i TD X. Ale pierwsze co zwróciło moją uwagę to design, normalnie szpule jak w exist 15 i certate 13 fakt są dość duże w porównaniu do poprzednich, kręciły całkiem przyjemnie, ale model 1035iz jakby lżej niż pozostałe. Szkoda tylko że ten rozmiar nie jest trochę lżejszy.Jakieś większe luzy można było wyczuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ponieważ jakieś 10 dni temu miałem włam do auta i straciłem plecak z młynkami ,gumami i resztą sprzętu to kilka dni temu kupiłem pod okonia XT60C FD 1015. Wrażenia po dwukrotnym wypadzie nad wodę bardzo pozytywne ale coś więcej będę mógł napisać po długim weekendzie jak go nieco pomęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jakieś większe luzy można było wyczuć?W moim odczuciu nie, gdyby był trochę lżejszy to pewnie bym sobie sprawił taki. Na allegro już niewiele ponad 300zł kosztują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Kręciłem dzisiaj nowym team dragonem i powiem szczerze że zrobił na mnie ogromne wrażenie Zapomniałem zerknąć na schemat, czy ktoś mógłby wstawić foto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Brać skoro pierwszy wypust.Póżniej zrobi się kicha jak ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ponieważ jakieś 10 dni temu miałem włam do auta i straciłem plecak z młynkami ,gumami i resztą sprzętu to kilka dni temu kupiłem pod okonia XT60C FD 1015. Wrażenia po dwukrotnym wypadzie nad wodę bardzo pozytywne ale coś więcej będę mógł napisać po długim weekendzie jak go nieco pomęczę Mam i ja i wrażenia podobne do Twoich. W moim odczuciu nie, gdyby był trochę lżejszy to pewnie bym sobie sprawił taki. Na allegro już niewiele ponad 300zł kosztują. Powiedziałbym, że ciasno spasowany, a kosztują sporo poniżej 200 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Najdroższy TD około 400 zł z wysyłką a najtańszy już za 200 zł że jest z czego wybierać i na co ponarzekać a do tego 5 lat gwarancji . Proszę o zasady i szczegóły przedłużonej 5-cio letniej gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Proszę o zasady i szczegóły przedłużonej 5-cio letniej gwarancji. A co oznacza przedłużona 5-cio letnia gwarancja?Mnie to się kojarzy ze sklepem rtv, gdy kupujesz np. telewizor. Masz na niego 3 lata gwarancji, a jak dopłacisz to masz przedłużone do 5-ciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Nic nie wiem o przedłużonej Gwarancji po prostu jest 5 lat na każdy kołowrotek z katalogu Dragona ( Okuma ,Ryobi , Dragon)Czyszczenie i smarowanie Dragonów zawsze bezpłatne nawet po gwarancji . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Jakieś zasady czy regulamin musi istnieć tak? Pewien dystrybutor rzuca podobne hasła a na karcie gwarancyjnej jest tylko rok. Śmierdzi to wszystko tanim hasłem marketingowym. Jestem po prostu ciekaw jak to funkcjonuje w rzeczywistości. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Czyszczenie i smarowanie Dragonów zawsze bezpłatne nawet po gwarancji .No proszę czyszczenie i smarowanie gratis nawet po gwarancji, a mnie za ten nieszczesny element do feedera już nie produkowanego chcą skosic jak do wędki sklepowej ???? Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Czy to smarowanie każdego dragona dotyczy ? Nawet vipera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jakieś zasady czy regulamin musi istnieć tak? Pewien dystrybutor rzuca podobne hasła a na karcie gwarancyjnej jest tylko rok. Śmierdzi to wszystko tanim hasłem marketingowym. Jestem po prostu ciekaw jak to funkcjonuje w rzeczywistości.Nigdy nie słyszałem żeby na kołowrotki Dragona ,Ryobi czy Okuma z dystrybucji Dragona było tylko rok gwarancji . Wszędzie jest to oficjalnie napisane 5 lat gwarancji .I tak jest w karcie gwarancyjnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Czy to smarowanie każdego dragona dotyczy ? Nawet vipera ?Oczywiście każdego kołowrotka vipera też . Koszt będzie tylko dostarczenie go do serwisu i odbiór . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jakieś zasady czy regulamin musi istnieć tak? Pewien dystrybutor rzuca podobne hasła a na karcie gwarancyjnej jest tylko rok. Śmierdzi to wszystko tanim hasłem marketingowym. Jestem po prostu ciekaw jak to funkcjonuje w rzeczywistości.Wrzuć zdjęcie tej karty gwarancyjnej, gdzie jest tylko rok gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Nie mam już tych kart ale na pewno jest tak w jednym przypadku. Niemniej była tam wzmianka na temat przedłużenia gwarancji do 5 lat, bez szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi