Lucas Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Ja kupiłem takiego knypka - najmniejszy model pod xul, fajna waga, wydaje się sensowną alternatywą. Na razie chyba raz na niego łowiłem. Więc niewiele powiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysi3k Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Odgrzebie temat, uzywa ktoś wyzej wspomnianego modelu SL?Posiadam go (wersje 1115). Podpięty do Delicate do 4g. Zależy co chcesz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Teraz już i ja go posiadam ???? pytałem przed zakupem ale udało się załatwić w dobrych pieniądzach to wziąłem na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Miał może ktoś styczność z Team Dragon H.D. FD 830i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 HD fd zaczął mi stukać przy spinningu po drugim miesiącu wedkowania na rzece, Polecam za to team dragon serie iZ, mam trzy kołowrotki z tej serii, dwa 1035iz i jeden 1025iz, jeden już cztery lata iZ i nic z nim się nie dzieje, na pewno dłużej pokręci niż nowe zaubery i kultura pracy wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) HD fd zaczął mi stukać przy spinningu po drugim miesiącu wedkowania na rzece, Polecam za to team dragon serie iZ, mam trzy kołowrotki z tej serii, dwa 1035iz i jeden 1025iz, jeden już cztery lata iZ i nic z nim się nie dzieje, na pewno dłużej pokręci niż nowe zaubery i kultura pracy wyższa.Miałem 1030iz na trocie. Ze względu na masę bo fajnie pasował do wędki... Niestety miałem go z trzy razy nad wodą i nie kręcił idealnie, czasami się jakby blokował jak padał deszcz.... Miał iść na serwis, ale niestety zostawiłem go na parkingu razem z wędka???? Edytowane 2 Grudnia 2022 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Orientuje się ktoś, czy szpula od modelu iX pasuje do iZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Jestem po wstępnych testach młynka Team Dragon SL1120i i muszę przyznać, że to bardzo fajny kołowrotek. Podpięty do Mikado Sensual NG Ultra Light Spin 214cm 2-12g, nawój bez zarzutów, praca również, do tego wkręcana korba, płynny hamulec i niska waga tworzy z nim fajny duet. Oczywiście w cenie retail można znaleźć na pewno coś lepszego ale jeżeli uda się komuś upolować na forum w cenie ok 250pln, to szczerze polecam do lżejszego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi