Skocz do zawartości

Team Dragon FD Z, X, S, C. 2017

Artek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

HD fd zaczął mi stukać przy spinningu po drugim miesiącu wedkowania na rzece,

Polecam za to team dragon serie iZ, mam trzy kołowrotki z tej serii, dwa 1035iz i jeden 1025iz, jeden już cztery lata iZ i nic z nim się nie dzieje, na pewno dłużej pokręci niż nowe zaubery i kultura pracy wyższa.

HD fd zaczął mi stukać przy spinningu po drugim miesiącu wedkowania na rzece,

Polecam za to team dragon serie iZ, mam trzy kołowrotki z tej serii, dwa 1035iz i jeden 1025iz, jeden już cztery lata iZ i nic z nim się nie dzieje, na pewno dłużej pokręci niż nowe zaubery i kultura pracy wyższa.

Miałem 1030iz na trocie. Ze względu na masę bo fajnie pasował do wędki... Niestety miałem go z trzy razy nad wodą i nie kręcił idealnie, czasami się jakby blokował jak padał deszcz.... Miał iść na serwis, ale niestety zostawiłem go na parkingu razem z wędka???? Edytowane przez zandermafija*SpinnigistaWT

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Jestem po wstępnych testach młynka Team Dragon SL1120i i muszę przyznać, że to bardzo fajny kołowrotek. Podpięty do Mikado Sensual NG Ultra Light Spin 214cm 2-12g, nawój bez zarzutów, praca również, do tego wkręcana korba, płynny hamulec i niska waga tworzy z nim fajny duet. Oczywiście w cenie retail można znaleźć na pewno coś lepszego ale jeżeli uda się komuś upolować na forum w cenie ok 250pln, to szczerze polecam do lżejszego łowienia.