Johnny John Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ostatnio byłem nad Liwcem w okolicy Liwa i Węgrowa. Łowiłem na spinning i przepływankę przez kilka dni i wynikiem nie można się pochwalić. Kilka mizernych okonków, uklejka i wynędzały szczupaczyna . Czy ktos już łowił nad tą rzeką i osiągnął dobre wyniki? bo ja nawet miejscowych pytałem i mówią że same karzełki biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Gdzieś w WW jest w rubryce Sukces czy traf bodajże jest opis metrowego szczupaka złowionego w w/w rzece na żywca. Najlepiej łowić na przyujściowym odcinku rzeki. Liwiec jest trochę podobny do Krzny na której też łowię i wiem, że tylko dolny odcinek i właśnie okolice ujścia mogą obdażyć większą ilością ładnych ryb. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie wiem czy dobrze pamietam ale Wozik77 z WCWI zaczynal sezon szczupakowy na Liwcu w okolicy miejsowosci Wyszkowa(ale nie tego nad Bugiem rzecz jasna) mial calkiem niezle wyniki odnośnie szupaków. Dwa krótkie wnioski: niekoniecznie trzeba łowic na przyujsciowym odcinku, sam łowie na Świdrze który troche przypomina Liwiec a drugi to najlepiej skontaktuj sie z Wozikiem77 na Wcwi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 http://www.spinningista.com.pl/index.php?txt=20050133może u ciebie bedzie dzialac artykul poswiecony Liwcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 @BartekP, witaj na naszym forum. Zapraszam do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi