legion Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Koledzy mam pytanko,czym r?ł?źni się kołowrotek shimano super x1000 od modelu aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Subtelności - aero ma w korbie 2 ło?źyska(podparcie) a X jedno, z kolei aero chyba nie ma w rolce ło?źyska a super X ma.Bebeszki są trochę inne.Mo?źe ktoś jeszcze Ci wrzuci inne niuanse ale jak por?łwnywałem 3000 i 4000 to tak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Pozdrawiam Bieszczady i dziękuję za informację,ale jeszcze Cię zapytam,kt?łry Twoim zdaniem jest lepszy,trwalszy w oparciu o łowienie wyłącznie bolk?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Witek jedno chyba ma z przodu, mo?źe ja kupiłem ju?ź po faceliftingu Kt?łry kupisz jak nie jest mocno skatowany będzie przy odpowiednim serwisowaniu słu?źył długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 No to jesteśy w domu ja leciałem od rozmiaru 3000 dlatego miały po jednym ło?źysku.Witek TY to jesteś guru w tych kręćkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dzięki braciszkowie,jak będę nad sanem to zaproszę Was na zimne Kr?łlewskie,jestem niekiedy w słonnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Proponowałym raczej udać się w kierunku 4000GTM lub 4000 stradica.Według mnie 3000 ma trochę za małą szpulę, ale to moje zdanie.3000 te?ź obskoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi