leslaw Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Chce kupic z tych mniejszych i przenosne, tzn, 3,5 lub 4 ale nie mam zadnych doswiadczen z tymi sprawami. Katalogi zawalaja takimi nazwami:- LOWRANCE- HUMMINBIRD- GARMIN- EAGLE Ktory wybrac ?.A moze Ktos z Kolegow ma konkretny model sprawdzony ?.Dziekuje za pomoc, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowos Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam Kazda z tych firm jest dobra i ma fajne modele echo. Ale moim zdaniem to jest wystarczajace na kazde łowisko http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/lowrance-x-4-pro-i-x -4-g9-a62-p782-k9296.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Jezeli chodzi o sondy bez gps, zarowno proste modele jak i bardziej wypasione, nie wspominajac o najnowszysch technologiach to zdecydowanie lowrance/Eagle.Zeby mowic szcegolowo to trzeba to uzywac. Bardzo dlugo i czesto byla wymieniana sonda Eagle Fish MArk 320 (albo 480). Jest juz nie nie produkowana. Dzis strzelilbym sobie cos okolo Lowrance mark 5x pro i uzywal na stozku 60st (zakladam ze mozna wylaczyc stozek 120st w tym modelu?)Jak mam wybierac to zwasze staram sie wybrac model posrodku... Zakupu warto dokonac (w miare mozliwosci)tam, gdzie bedzie taniej, czyli wiadomo gdzie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
leslaw
Chce kupic z tych mniejszych i przenosne, tzn, 3,5 lub 4 ale nie mam zadnych doswiadczen z tymi sprawami.
Katalogi zawalaja takimi nazwami:
- LOWRANCE
- HUMMINBIRD
- GARMIN
- EAGLE
Ktory wybrac ?.
A moze Ktos z Kolegow ma konkretny model sprawdzony ?.
Dziekuje za pomoc, Leslaw.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi