JuniorFishing Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam. Podjęty w wątku o blankach Suzuki pomysł na zbiorowe zamówienie ze strony https://www.rod-design.de/ umarł. Czy byłby ktoś chętny na zamówienie czegoś z Niemiec. Blanki Suzuki wychodzą 20-30% taniej, nawet nie wliczając rabatu. Oczywiście jest sporo innych blanków, komponentów. Tak jak było mówione w ww. wątku, przy 4-5 blankach można uzyskać rabat 5%. Przesyłka do Polski 15,90€. Gdyby znaleźli się chętni to proszę o zgłaszanie się tutaj w wątku, wtedy wszyscy ewentualni zainteresowani będą widzieli jak wygląda sytuacja. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ja się piszę na blank Suzuki, i trochę komponentów pewnie bym dobral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dobra. Szukamy więc jeszcze paru i zamawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) bierzcie tylko 2-sklady czy mozna 1-sklad? Edytowane 16 Marca 2017 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja biorę monoblank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 wstępnie się pisze, dajcie znac jak bedziecie skladac zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W 1składzie odstrasza mnie trochę ta długość 1,83cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Odstrasza Cię w kwestii transportu czy użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ktos potwierdzil dostepnosc tych blankow i to ze wysylaja do Polski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W temacie o Suzuki mówili o możliwości wysyłki, co do dostępności to trzeba ustalić bo jak wiadomo to mogło się zmienić. Któryś z Was moze trochę "szprechen dojcz" ? Jak nie to napiszę maila po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W kwesti użytkowania, z transportem niema problemu, wolę jednosklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Z łódki nie ma problemów, a z brzegu od biedy da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Trochę czasu jeszcze jest na przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Wysłałem zapytanie,czekam na odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Rozumiem, że również byłbyś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Tak.Telefonów nie odbierają...Na razie pozytyw. Edytowane 16 Marca 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Super. Jak Ci odpowiedzą pozytywnie to zapytamy o rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Oczywiście gdyby ktoś był jeszcze chętny to zapraszamy, im nas więcej tym taniej wychodzi, a i rabat pewnie fajniejszy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Otrzymałem od typa odpowiedź na e-mail..." Hallo ich kann gern alles außer Suzuki blanks nach Polen senden.Versandkosten 20,80€ mit gls "A to znaczy że wysyłają do Polski wszystko w cenie 20,80 euro...Wszystko,oprócz BLANKÓW SUZUKI... Pozostaje odbiór osobisty... Edytowane 16 Marca 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kurcze. Ciekawe czy dałoby radę zamówić kuriera do nich i jak by to wyglądało cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jak wysyłają inne banki,to myślę jak się dobrze pogada to wyślą i Suzuki, W jakim mieście znajduje się sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Napisałem ponownie,że chłopaki z forum wędkarskiego chcą zamówić blanki...Odpisał z zapytaniem ile i które... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Wspomniałeś o rabacie? Pomoc przy kilku sztukach dają te 5%. Dla mnie Suzuki 6lb 601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No to jak chętni to pisać co interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja jeszcze mam dylemat nad trzeba blankami4lb-6016lb-6016lb-662 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi