bazyloss Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 oficjalnie nie może wysyłać do Polski i jak się to bardziej rozdmucha, to na pewno nie wyśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A do innych krajów wysyła oficjalnie.Belgien (BE),Luxemburg (LU), Österreich (AT), Niederlande (NL), Dänemark (DK).Taki ma opis w dziale " wysyłka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ja mówię o blankach Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A to nie jest tak że, w Polsce jest wyłączny dystrybutor tych blanków. I ma on tak sporządzoną umowę, że inny dystrybutor (z innego kraju) nie powinien sprzedawać ani w detalu ani w hurcie nie na swoim rynku. (Polska).A to że sprzedają do innych krajów w Europie, to zależy od wewnętrznych umów w poszczególnych krajach / dystrybucjach. Można to kupić ale odebrać osobiście, nie mówiąc gdzie to pojedzie.Bazyl ma rację, że jak ktoś się dowie (np od życzliwych kolegów z tego forum) to Niemiec skończy rozmowę, bo dostanie telefon z Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Chyba troszkę przesadzacie. Wiadomo dystrybutor w DE to dystrybutor w DE ale tam są sklepy które nie mają zakazu sprzedaży klientom zagranicznym. A czy klient jest z Polski czy z Francji nie ma dla nikogo znaczenia w czasach Ebay itd. Liczy się dostępność towaru i cena. Myślę że gdyby dystrybutor z DE zaczął sprzedawać polskim sklepom to tak oczywiście mógł by z tego zrobić się dym ale że kilka osób zbiera zamówienie do niemieckiego sklepu? Zamkną sklep w Niemczech? Dystrybutor zrezygnuje z klienta? Sklep nie sprzeda jak ma okazję sprzedać kilka blanków na raz? Granice zniesione witamy w EU Nie chce mi się wierzyć żeby polskie sklepy nie sprzedawały za granicę i odsyłały klientów do rodzimych sprzedawców... Poza tym patrioci kupują u siebie i zbierają paragony a nie okupantów dorabiają :P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 to może powiem dużymi literami, nie może sprzedawać poza DE (umowa dystrybucyjna z Alpha Tackle)każdy "mądry" i sprytny dystrybutor zawiera umowy z firmami, które dają wyłączność na rynek krajowy a co zrobi w praktyce, to już jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Zawsze można zrobić wysyłkę na Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 to może powiem dużymi literami, nie może sprzedawać poza DE (umowa dystrybucyjna z Alpha Tackle)każdy "mądry" i sprytny dystrybutor zawiera umowy z firmami, które dają wyłączność na rynek krajowy a co zrobi w praktyce, to już jego sprawa Masz całkowitą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Może czy nie może.Nieważne dla nas.Ważne,że się zdecydował.Także chętni pisać co trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 i w tej wyłączności nie ma nic złego wg mnie, wbrew pozorom jest to również pozytyw dla Kupujących, nie umieściłem słowa mądry w cudzysłowie z jakiś nędznych pobudek, po prostu mądrość ma dla mnie trochę głębsze znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tel.czar Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jak można to zamawiam Suzuki Blank RXF 1 teilig 6,6ft (1,83m) 3,5-11g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Nie przejmujcie się wysyłka, już zorientowałem się, gość z mojego miasta może nam to przywieźć. Weźmy z odbiorem, może wtedy chętniej dadzą jakiś rabat. Prosze więc o zastanowienie się czego potrzeba i zamawiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 A to jest jednorazowe zamówienie u sprzedającego, czy jest szansa na dalsze realizacje.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Decyduj się i bierz z nami . Z mojej strony na razie nie planuje więcej zamówień, może bliżej jesieni kolejne. Masz czas na przeliczenie dutków, myślę że nie zfinalizujemy szybciej niż za 2tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) JuniorFishing -Suzuki RXF 6LB 601chlodnica -Suzuki RXF 6LB 662Kaczor Marki -Suzuki RXF 8LB 661 (nie ma w ofercie długości 183cm...) ? Edytowane 21 Marca 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 kol. KacperGkol. pmiszk1Oraz inni ewentualni zainteresowani Proszę o głębsze zastanowienie się i decyzję. Do końca marca dobrze by było wszystko "klepnąć", tak by na początku kwietnia gość ode mnie mógł przywieźć towar. Kiedy już kazdy z nas będzie zdecydowany, wtedy ustalimy szczegóły- płatność, przesyłkę itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja odpadam, dzieki za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Podbijam temat, może jeszcze ktoś chętny? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Temat uważałem za ,,martwy,, i już dla mnie nieaktualny...Zmiana planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tel.czar Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ja też rezygnuję kupiłem kilka japońców i czekam na początek sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Okej. Może jesienią uda się coś ogarnąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Wraz z kol. Dano wznawiamy temat. Kolega bierze dwa blanki, ja jeden, jeszcze przynajmniej dwóch chętnych lub jeden biorący dwa blanki i finalizujemy zamówienie. Ktoś chętny? Wychodzi sporo taniej w porównaniu z cenami Polskimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Gdyby ktoś był zainteresowany- wrzucili na tej stronie promocje 10% na blanki Suzuki- model 4lb-602 po rabacie wychodzi niecałe 370zł (licząc po obecnym kursie €). Sam mi się nie chce czegokolwiek kombinować, ale gdyby znaleźli się chętni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Z tego co pamiętam to nie sprzedają do Polski. Chyba że się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mało jest ludzi, którzy rozwożą ludzi po zachodzie ? Paczki też przewożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi