czarny1 Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 (edytowane) Major Craft benkei wersja h(najmocniejszy) z opisu do 42g w praktyce do 60... Ostrożnie rzucałem 75g... Jak nie za słaby to warty każdego grosza... B. Krótka rękojeść, tak jak chciałeś - ja przerabiałem... Albo z ebay'a albo zamów u Marcysia na jerku...Ps. W pełnym komforcie łowiłem też 10g popperem... Edytowane 17 Października 2024 przez czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 ... Rozważam SG4 20-60g, ale nie wiem na ile uczciwie jest opisany, tzn. czy ma jakiś zapas górą....Rzucałem kiedyś z pół dnia wersją castingową, dwuczęściową. Jak pamiętam był poprawnie opisany i górą zapasu już raczej nie ma. W zakresie 20-50g zachowywał się świetnie. Jest ciut delikatniejszy (i chyba trochę szybszy) od Abu Garcia Beast X cast 2,13 20-70 który przy 80g już wiotczeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi