kryst Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 http://www.tackletour.com/reviewicast11abugarciarods.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Tak mi trochę Minimą PacBay'a jedzie. Nie, żeby to było złe. Mam Minimę na jednym kiju i fajny to uchwyt.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 10 lat temu na skeletonach bylo tego tez pelno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Szkielety w szafach? Cóż, uchwyt szkieletowy, to dobry i prosty wynalazek. Projektanci wpadli na to dawno... Pzdr,Fatso P.S. Na Fabrycznie zbrojonych Phenixach są szkielety Fuji z króciutkimi foregripami ... wyglądają mocno podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Cóż, uchwyt szkieletowy ... Projektanci wpadli na to dawno...i to jest wlasnie kwintesencja tej 'nowosci' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Mi bardziej chodziło o: The C6 Total Exposure Carbon Reel Seat z podkreśleniem na C6 Carbon. Nie wiem z czego (jaki grafit) były zrobione poprzednie reelseats (albo reel seats) ale to mnie zaciekawiło! Chodzi głównie o redukcję masy i design. Aha, sprawdziłem, jeden z patentów dot. exposed blank reel seat należy do Berkley Inc. z 1998. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Nic to ... wygladają cool Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Jak dla zarąbiście odwalone patyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi