lenny Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 W końcu siedzę w domu i mam trochę czasu aby dokończyć zaczęte woblery.I to chyba jedyny plus grypy???? Na początek taka 5,5cm uklejka. Tonąca, standardowo z lipy.Malowanie spray oraz pędzelek.Na każdym zdjęciu wygląda nieco inaczej, mieni się w zależności jak pada światło.Jak wyszło, to oceńcie sami???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 świetna ukleja oby tak dalej :clappinghands: :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jeszcze taka garstka narybku z przeznaczeniem na klenie i jazie. Jak zawsze strugane z lipy, bardzo wolno tonące. Prawie neutralne. Mają po 3cm. Praca, to chyba będzie "X"???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Bardzo ładnie się prezentują i świetny dobór kolorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dzięki????Takie było założenie, że mają przypominać małe rybki. Jak przejrzałem pudełka, to mam dziesiątki małych wobków w przeróżnych kolorach, ale w naturalnych to jak na lekarstwo???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Powoli do przodu.Jeszcze tylko dokończyć oczka i zaczynam najprzyjemniejszą część, czyli malowanie???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Wobki na ukończeniu.Między innymi takie ala płotki???? Jeszcze trochę lakieru i stery. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Struganie takich maleństw z lipy to masakra???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ale efekt końcowy Ci to wynagrodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 A jeszcze jak coś skuszą, to i o pociętych palcach się zapomina???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Powoli kończę kolejną partię wobków.Na początek takie "złote rybki"????Tradycyjne lipa, 46-47mm, folia alu, bardzo wolno tonące. Waga uzbrojonych około 3,2 - 3,3g. Kolejne w przygotowaniu???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Z lipy maleństwa? Z olchy spróbuj To wtedy poznasz gdzie zaczyna się koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Ale po co sobie utrudniać????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja do lipy dostępu nie miałem... I musiałem sobie utrudnić ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Takie tam płoteczki sobie dosychają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Struganie takich maleństw z lipy to masakra IMG_20180211_131144-1024x1824.jpg A gdzie tam masakra... Jak masz listewkę, to nie tniesz jej na klocki, tylko wykorzystujesz ją jak trzonek...Tzn - rysujesz na końcu kształt wobka i wycinasz, szlifujesz a na końcu odłamujesz(odcinasz) samą nieobrobioną końcówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Tak nigdy nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Kolejnych kilka sztuk ukończonych.Wielkości i waga jak powyżej, tych złotych. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Ciekawie w twoim wątku ,fajne wobki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzięki Kończę kolejne woblerki, to zaraz wrzucę coś znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jeszcze takie 47mm okonki z lipy.Malowanie tylko i wyłącznie pędzelkiem. Akryle.Zaczyna mi się podobać takie malowanie. Tylko jakoś talentu nie mogę w sobie odnaleźć????. Sięgać po jakieś symulatory czy jak??????? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Bardzo piękne okonie i ogólnie malowanie pędzlem jest super ale nie mogę się odważyć i nie wierzę w siebie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ja też nie wierzę, ale maluję???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Trening czyni mistrza ...Ładnie się prezentują [emoji869][emoji106] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 To jeszcze takie ploteczki, na tym samym korpusie, w mojej interpretacji????Starałem się pokazać wszystkie kolory jakimi się mienią na zdjęciach, ale na żywo wygląda to jednak trochę inaczej. Zdjęcia przekłamują???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi