lenny Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Znalazłem gdzieś w pudełku niedokończony korpus. To myślę pomaluję, już swoje odleżał????.I wyszło tak. 4cm, tonący. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Podkład zrobiony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Już chyba nic więcej nie będę tu dodawał. Takie minimalne malowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Czasami mniej znaczy więcej, często takie minimalne malowanie okazuje się bardzo skuteczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Bardzo dobre i skuteczne kolorki wszystko "wali" w taką rybke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Na zdjęciu wyszły trochę ciemniej niż w rzeczywistości. Spód biały perłowy, boki biało srebrne. I tak chyba zostanie.Taka niby uklejka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Pływające, strugane z lipy. Malowanie, spray plus pędzelek.7cm, około 8,5g.Pracuje szeroko, z mocnym kolebaniem na boki.6cm, około 6,5g.Praca drobniejsza. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Strugane z lipy A Ja tu lipy nie widzę, są zajebiaszcze, chciałem napisać ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Dzięki MariuszStarałem się jak mogłem aby tej lipy nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Znalazłem większy kawałek lipy, to w międzyczasie, pomiędzy struganiem drobnicy, zrobiłem na szybko takie coś.11cm, 24g, pływający. Praca ogonowa z mocnym lusterkowaniem. I zdziwione spojrzenie Alfreda, bo nigdy takich dużych rybek nie widział???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Pięknie wyszły Ci pokrywy skrzelowe i płetwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dzięki Patryk???? Dzisiaj mała, zarośnięta rzeczka, woblerki i poszukiwanie kleni. Kleni brak, ale za to okoni się nałowiłem????.Przeważały takie około 30. Już dobrze odżywione i piękne ubarwione. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Takie oto cudeńka dostałem od Leszka. Tym największym jestem zachwycony. W rzeczywistości kolory są dużo ładniejsze. O ile się nie mylę jest delikatna błękitna opalizacja bo pięknie się mieni w słońcu A praca rewelka-cyka drobniutko jak mała uklejeczka ☺ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Cieszę się, że się podobają Co do opalizacji, to masz rację, coś tam jest, nie za wiele, ale jest , mi też nie udaje się uchwycić tego na zdjęciach. Mam nadzieję, że także połowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ostatnio podobne woblery, okazały się skuteczne na małorzeczne okonie. Podobne, bo robiłem je już kilka lat temu. Niestety, ostatni zakończył swoją przygodę z rybami na krzakach przeciwnego brzegu????.Trzeba więc było coś na szybko zrobić.Lipa, nieco ponad 5cm i 4,6g. Na granicy pływalności. Praca drobna, ogonowa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 To jest to, co lubię. Dzikie, zarośnięte brzegi małej rzeki, ścieżki wydeptane chyba jedynie przez zwierzęta. Łatwiej spotkać tu łosia niż człowieka????.No i ta cisza... Ciężko się tu porusza, ciężko łowi. Ale ilość rybek to wszystko wynagradza????.Okazów może nie ma, ale trochę takich trzydziestaków udało się wydłubać na woblerki. Nie wiem co się w tym roku stało z kleniami. Jak by się zapadły pod dno????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Takie malowanie na folii alu.Jeszcze przed lakierem. Lakier jeszcze trochę wyciągnie kolory.Nie potrafię jakoś zrobić zdjęcia, aby było widać takie kolory jak są w rzeczywistości???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tuż za oknem, (no może jakieś 2km????) płynie dziki, graniczny Bug. A ja tu od rana do wieczora w pracy. Jak żyć, jak żyć...? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Pięknie tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Współczuję A urlopu brak Pięknie tam u Ciebie I co z tego, jak muszę tu siedzieć jak za karę , jak wracam codziennie do domu, to już takich widoków nie ma. Przynajmniej przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 6 warstw lakieru wystarczy.Jeszcze tylko stery. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 7cm - 7,5cm, pływające, z lipy. A przez okno z pracy takie dziś widoki.Nadbużańska tęcza???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Przejrzałem???? pełen profesjonalizm???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Dzięki za uznanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi