lenny Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Coś tam powoli się dłubie????Na początek takie z przeznaczeniem na klenie, okonie.Lipa, 4,5cm, około 3,5g. Neutralne. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 ładne bliźniaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dzięki Reszta rodzeństwa powoli postaje, narodziny pewnie już po nowym roku Chyba zrobię wszystkie w folii alu ale z różnym malowaniem.Coraz bardziej podoba mi się folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zobaczymy co z tego wyjdzie.Taka nowa łuska.Myślę, zastanawiam się, jak to dalej malować. I chyba tak zostanie, bo zepsuję???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Brak czasu na cokolwiek, ale w międzyczasie, po pracy, między zakupami a porządkami, kilka sztuk dokończyłem.6cm, około 5,5g. Pływające. Praca drobna, wąska.Stelaż przez całość, stery wycinane ręcznie, jak zawsze.Malowane w całości pędzelkiem. Przy tej wielkości i kolorach będzie to wobler uniwersalny na niewielką rzekę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Bardzo ładnie się prezentują Nie znam się na malowaniu pędzlem,ale zdradź tajemnicę jak można tak rozciągnąć farbkę na brzuszku(pomarańczową)że wychodzi jak z aerografu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dzięki Olek Ale mnie przyłapałeś, napisałem, że wszystko pędzlem, a tu jednak czerwone akcenty na brzuszkach spreyem Zapomniałem o tym, o tej godzinie Aero nie mam, kiedyś nawet nad tym myślałem, ale stwierdziłem, że trochę bez sensu na takie ilości jak robię. Poza tym, nie mam za bardzo miejsca. A akrylami mogę bawić się i w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dzięki Olek Ale mnie przyłapałeś, napisałem, że wszystko pędzlem, a tu jednak czerwone akcenty na brzuszkach spreyem Zapomniałem o tym, o tej godzinie Aero nie mam, kiedyś nawet nad tym myślałem, ale stwierdziłem, że trochę bez sensu na takie ilości jak robię. Poza tym, nie mam za bardzo miejsca. A akrylami mogę bawić się i w kuchni Kiedyś za dawnych czasów kolega mój malował spreyem bak od motoru w kuchni ,a na stole stały kluski chyba nie muszę mówić co się stało ,jeszcze na dokładkę jego mama wróciła zanim on zdążył cokolwiek zrobić ,ja musiałem wyjść bo nie mogłem wytrzymać ze .A tak w temacie woblerki sztosiwo ,świetne malowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dzięki Mariusz za uznanie.Spreyem to tylko w piwnicy W domu to można jedynie akryle w tubkach, ewentualnie jeszcze farbki od Rudiego - bo nie śmierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ze sprejem to wychodź na zewnątrz(balkon podwórko).W piwnicy raczej tego nie widać co rozpyliłeś w powietrzu. A tym powietrzem oddychasz i i masz płuca jak tamte kluski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Pewnie coś tam wdycham.Ale z drugiej strony, nie robię woblerów hurtowo. Jak na 3-4 szt. psiknę po bokach czy grzbiecie to nie ma tragedii????Zresztą, moje płuca już tyle lat wdychają inne rzeczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Wiem o czym mowa haha nie raz wychodziłem z malutkiej piwnicy w bloku jak po dobrej nielegalnej imprezie....raczej nie ma się czym chwalić hehe spray to nic dobrego w zamkniętym pomieszczeniu A jeśli mowa o farbach od rudiego to faktycznie maluję nimi w piwnicy i jest ok Edytowane 17 Grudnia 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wiem o czym mowa haha nie raz wychodziłem z malutkiej piwnicy w bloku jak po dobrej nielegalnej imprezie...Aż tyle to ja tego nie wdycham Jak maluję, to wychodzę z małej piwniczki na korytarz - taki większy hol, tam jest trochę lepszy przewiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 No i maseczka przeciwpyłowa by się przydała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Pewnie by się przydała, tylko nigdy o tym się nie myśli, nie pamięta żeby kupić. Dopiero jak idę malować, to nachodzi czasami taka myśl, że trzeba było kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Praca powyższych woblerków.Coś tam widać. Nagrane samemu, telefonem.Zawsze mam wrażenie, że jak się patrzy na taki filmik, kręcony z góry, to ta praca wobka wygląda nieco inaczej niż w rzeczywistości. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Fajnie miga taki ładnie "ułożony " ,można nim pokombinować w sensie prowadzenia aby sprowokować rybkę do ataku ,będzie wielozadaniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Dokładnie, można prowadzić go skokami, podszarpnięciami. Wynurza się powili, jest "lekko" pływający, nie wyskakuje jak piłka na powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Poszukiwania nowych wzorów. Chyba znalazłem????Nowa łuska i trochę inne malowanie. Chyba ten styl przeniosę na inne woblery. Połączenie akryli i pędzelka oraz spray. Na razie w jednym kolorze. Co myślicie? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Fajne ładne bo naturalne,,ja do takich mniejszych woblerów daję trochę drobniejszą łuskę,,fajne jak prawdziwa rybka ,,Pozdrawiam.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Poszukiwania nowych wzorów. Chyba znalazłem????Nowa łuska i trochę inne malowanie. Chyba ten styl przeniosę na inne woblery. Połączenie akryli i pędzelka oraz spray. Na razie w jednym kolorze. Co myślicie? Myślę że są naturalnie naturalne ????. A ja lubię takie naturalnie wyglądające przynęty .No cóż ???? mi się podobają ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzięki????Fakt, może nieco przy duża ta łuska. Ale robiłem wcześniej z drobniejszą, i jakoś mniej mi się podobała????Muszę poszukać czegoś pośredniego do wyciskania wzoru. Tylko gdzie ja znajdę taką siatkę o odpowiednim wzorze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzięki Jacku, miło czytać takie opinie????, to motywuje. Zrobiłem też z podobną łuską ale w innym malowaniu, ale to nie to. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzięki Jacku, miło czytać takie opinie????, to motywuje. Zrobiłem też z podobną łuską ale w innym malowaniu, ale to nie to. Jak nie wyrzucisz ich do wody to raczej się nie dowiesz czy to to nie to ☺, to już rybki ocenią ☺, i czasami można się zdziwić ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dokładnie.Nie raz łowiłem ryby na takie brzydactwa, że ho ho????, do tego dziwnie pracujące, albo prawie nie pracujące. Miałem kilka takich "perełek"???? kilerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi