lenny Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Coś dla szwagra pod choinkę.Lipowe, pływające. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wyglądają szwagier będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 ???? A niech spróbuje powiedzieć, że nie. Więcej nie dostanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 To się nazywa mieć szwagra A rybki jak zawsze zacne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dobry szwagier to podstawa????Na rybach i nie tylko.Choć czasami różnie się kończy wspólny wypad nad wodę???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 To fakt, wiem z własnego doświadczenia i w stu procentach potwierdzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wszystkim zaglądającym zdrowych i spokojnych świąt i wszystkiego najlepszego w nowym roku! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Kolejna garść wobków???? 4,5cm, wolno tonące, około 3,4g. Do tego jeden sdr. Nieco cięższy, tonący. Kolory - raczej klasyka kleniowa???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zarombiste ,z czerwonym dołem rewelacyjne i ta zieleń, miód malina spirytus z akcentem na to ostatnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Malowanie pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mariusz, Olek, dzięki za uznanie???? ...miód malina spirytus z akcentem na to ostatnie.Pochodne tego ostatniego czasami pomagają w malowaniu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Leszku, dziękuję bardzo za darowiznę na rzecz jerkbaita. Jakiś łowca kleni, jazi i pstrągów ucieszy się z poszerzenia kolekcji przynęt o Twoje cacka.Jeszcze raz dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Cała przyjemność po mojej stronie Jako że, nie mam pojęcia o łowieniu pstrągów ( u mnie ich nie ma i nigdy ich nie łowiłem) będę bardzo szczęśliwy, jeżeli któryś wobek skusi jakiegoś kropkowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W oczekiwaniu na dostawę lipy, z ostatniego pozostałego kawałka powstał taki wobler.Przy 4,5cm długości i dość wąskim korpusie waży 7 gram. Szybko tonie. Praca bardzo mocna.Tak sobie wymyśliłem, że ma być na głęboką stojącą wodę. Do prowadzenia przy dnie, również skokami. Z myślą o okoniach.Zobaczymy???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Fioletowe robactwo, jigi, gumki, to czemu by nie woblerki?????Takie dwa brzydale na szybko strugnięte z balsy. Fiolet, czerwień i złoto z brokatem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ta baryłka 7g wygląda bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Ta baryłka 7g wygląda bardzo przyjemnie Dzięki????Zobaczymy jak sprawdzi się w praktyce. A w międzyczasie jeszcze taki.5cm, tonący.Drobna, szybka praca. Na razie jedna sztuka. Testy tylko w wannie, nie mam pewności jak zachowa się w nurcie.Nauki malowania pędzelkiem ciąg dalszy - podglądając najlepszych???? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 No Panie to pyndzlowanie to już naprawdę bardzo bardzo fajne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dzięki To ciągle jakieś próby, kombinacje, poprawianie. Trochę za długo to trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgadzam się z kolegą powyżej,malowanko pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Coś tam się powoli robi.Zbrojenie na wiosnę???? Cześć maluchów po podkładzie. Większe się lakierują. Tu jeszcze przed lakierem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Zestawik dla kumpla.Zamówił jakoś jesienią, w końcu się doczeka???? 5cm i 6cm, pływające, z lipy.Na zdjęciach, próba pokazania nieuchwytnej opalizacji???? Mniejsze o dość drobnej pracy, większe nieco "spokojniejsze" 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jak zwykle ładnie się prezentują, podobają mi się woblery w ten sposób malowane mają charakter i styl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Mi też takie malowanie podoba się coraz bardziej i coraz bardziej lubię malowanie pędzelkami.Ale tak naprawdę, to ryby zweryfikują Bo nam to się może podobać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A dla mnie takie dwa. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi