gajosik Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Smaczne lubie ten styl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Smaczne lubie ten styl Hej Lenny,,zajefajne twoje woby i nie zapomniałeś o naturalności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Dzięki Panowie za miłe słowa.Miło się czyta, że jeszcze komuś (oprócz mnie ) się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Dzięki Panowie za miłe słowa.Miło się czyta, że jeszcze komuś (oprócz mnie ) się podobająSpokojnie podobają się wielu ,lecz nieliczni potrafią, chcą o tym napisać z wielu powodów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jeszcze jeden dla kolegi. Jako dodatek, do tych kilka postów wyżej.Niecałe 8cm, 15g, pływający. Oklejany folią alu.Na płytką stojącą wodę. Pracuje już przy minimalnym ruchu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Fajnie sobie to wypędzlowałeś ,a próbowałeś dodać lekko brokacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dzięki,Myślę, że w przypadku tych, brokat to już będzie za dużo, Może nie widać tego na zdjęciach, ale świecą się dość mocno . Brzuch i boki to perła, a to co widać jako granatowe, jest mocno mieniące się, opalizujące. Poza tym, nie wiem czy ten większy trafi do wody. To był jakiś niedokończony korpus, z wklejonym już obciążeniem. Pracuje bardzo szeroko, za szeroko jak dla mnie, Już nie chciało mi się go przerabiać. Posłużył do prób malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Królik doświadczalny????Pocięty, powiercony. Często taki jest początek???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Projekt ciernik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Bardzo fajne malowanie. Też zacząłem malować ręcznie, tylko że bardziej gąbką. Pędzelkiem tylko dorabiam szczegóły. Pewnie będzie to ewoluowało w kierunku pędzelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dzięki????Ja z kolei nigdy nie próbowałem malowania gąbką. Muszę jednak kiedyś spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Takie stadko 3cm ciapkańców, paćkańców i innych popaprańców????.Jeszcze tylko ustawić. Tym razem balsa.Chyba jednak to będą ostatnie z balsy. Przy obróbce tego materiału coś niedobrego dzieje mi się ze skórą dłoni. Jakieś uczulenie? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Dzięki,Myślę, że w przypadku tych, brokat to już będzie za dużo, Może nie widać tego na zdjęciach, ale świecą się dość mocno . Brzuch i boki to perła, a to co widać jako granatowe, jest mocno mieniące się, opalizujące. U mnie czasami nawet kiedy perła fajnie przebija przez warstwy transparentne, to zastanawiam się czy dodawać jeszcze opalizację, żeby nie przedobrzyć. Czasami fajnie jest jak świeci na maxa ale czasami taki z mieniącą się tylko perłą jest fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Czasami fajnie jest jak świeci na maxa ale czasami taki z mieniącą się tylko perłą jest fajniejszy.A czasami sprawdzają się tylko takie szare, bure i ponure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Takie lipowe, pędzlowane trojaczki???? I próba malowania ciernika. Jednak jego praca do zmiany. Jest zbyt żywy???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dziś krótki wypad nad wodę.Tylko jedno branie i jeden Jasio.Po raz kolejny wyrównana życiówka????. Skusił się na największy wobler w pudełku. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Trzeba coś szykować na maj.Robią się jerki od 7cm do 10cm.Tu pierwszy 7cm ukończony - do testów. Jest OK Coś tam na płetwach popłynęło. Ale w następnych będzie lepiej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Trzeba się trochę uzbroić na maj.Jak na mnie, to już duży koliber????Pewnie wyjdą po 30g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Kupiłem na Ali taką folię holo, same pojedyncze łuski. Tak to wygląda na jerku. Jeden na szybko zrobiony. Zastanawiam się, czy nie za mocno się świeci. Jeszcze ryby mi oślepi???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Łuska bardzo fajna ale przykleiłeś ją odwrotnie Chyba, że taki był zamysł bo w sumie to przynęta wygląda naprawdę ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Łuska bardzo fajna ale przykleiłeś ją odwrotnie Chyba, że taki był zamysł bo w sumie to przynęta wygląda naprawdę ok ????A faktycznie, dopiero zauważyłem, że odwrotnie???? ale tak bardzo nie widać...A poza tym, to jeden, na próbę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Powoli, ale do przodu.Do maja pewnie zdążę????Po kąpieli w caponie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Że odwrotnie to dla wędkarzy,,rybka tego nie widzi,,chodzi o to zeby to holo nie było za syntetyczne,zdjęcie ci do końca tego nie pokaże ,,Super lenny dopracuj to fajne holo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi