Skocz do zawartości

lenny - woblery

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki,

Myślę, że w przypadku tych, brokat to już będzie za dużo, Może nie widać tego na zdjęciach, ale świecą się dość mocno :). Brzuch i boki to perła, a to co widać jako granatowe, jest mocno mieniące się, opalizujące.

Poza tym, nie wiem czy ten większy trafi do wody. To był jakiś niedokończony korpus, z wklejonym już obciążeniem. Pracuje bardzo szeroko, za szeroko jak dla mnie, Już nie chciało mi się go przerabiać. Posłużył do prób malowania :)

Takie stadko 3cm ciapkańców, paćkańców i innych popaprańców????.

Jeszcze tylko ustawić.

Tym razem balsa.

Chyba jednak to będą ostatnie z balsy. Przy obróbce tego materiału coś niedobrego dzieje mi się ze skórą dłoni. Jakieś uczulenie?

post-63740-0-51253800-1552511208_thumb.jpg

post-63740-0-49660600-1552511218_thumb.jpg

post-63740-0-95806000-1552511229_thumb.jpg

post-63740-0-41146900-1552511239_thumb.jpg

post-63740-0-30695200-1552511250_thumb.jpg

• Like 16

Dzięki,

Myślę, że w przypadku tych, brokat to już będzie za dużo, Może nie widać tego na zdjęciach, ale świecą się dość mocno :). Brzuch i boki to perła, a to co widać jako granatowe, jest mocno mieniące się, opalizujące.

U mnie czasami nawet kiedy perła fajnie przebija przez warstwy transparentne, to zastanawiam się czy dodawać jeszcze opalizację, żeby nie przedobrzyć. Czasami fajnie jest jak świeci na maxa ale czasami taki z mieniącą się tylko perłą jest fajniejszy.

Łuska bardzo fajna ale przykleiłeś ją odwrotnie :D

Chyba, że taki był zamysł bo w sumie to przynęta wygląda naprawdę ok :)

????

A faktycznie, dopiero zauważyłem, że odwrotnie???? ale tak bardzo nie widać...

A poza tym, to jeden, na próbę

• Like 1