motylW1 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Super te piąteczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Cieszę się, że się podobają Zawsze to jakaś motywacja, aby dalej coś działać.W sobotę trafią na testy do rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Nowy kubek do pracy.Siedzę obok szefa, więc codziennie będzie go oglądał???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Myślę, że ta farba od biedy może zastąpić folię alu. Zdjęcia z telefonu, więc słabe. Dużo zależy od światła.Muszę jeszcze jutro sprawdzić, jak na tą powłokę zadziała Hartzlack. Edytowane 4 Marca 2020 przez lenny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jeżeli Twoje zamierzenie się sprawdzi w tym powolnym nurcie to ja chętnie wypróbuje 5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Arek, a skąd ja Ci ich tyle wezmę ????Wpadniesz kiedy nad rzekę w moje okolice, to coś sobie wyciągniesz z moich pudełek???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Zmieszaj parę pyłków nałóż i będzie holo :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Coś pokombinuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 6cm, lipa. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Świetne te drewienka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Cieszy, jak komuś się podoba.To zawsze motywuje, aby coś dalej dłubać????Czasu tylko niestety brak. Tyle projektów zaczętych (boleniówki z żywicy, drewienka kleniowe), chyba trzeba iść na jakieś zwolnienie ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Trochę więcej czasu na wszystko, to wygrzebałem jakieś dwa, wycięte kiedyś korpusy lipowe.Wyszło takie coś ????Większy 11cm, 28g, wolno tonący. Praca spokojna, z mocnym lusterkowaniem. Mniejszy 7cm, 16,5g, tonący wariat????Oby do maja. No chyba, że zabronią nam całkowitego wychodzenia z domu????. Ale znowu mogło by być szansą wód ???????????? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Czekam na kleniówki ,,stojące w miejscu''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Krótki wypad nad rzekę.Brań dużo, sporo wyjętych rybek, ale przeważnie drobnica. Jedna rybka do zaprezentowania. Skusił się na 2,5cm sdr-ka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 W międzyczasie, pomiędzy pracą a remontem????28mm i 32mm. Będą pływające i tonące. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Lenny naprawdę super naturalne malowanie tych piątek,pomarańcz fajny delikatny 11stki i 7mki normalnie bajer bo naturalne kolory ,nic więcej nie trzeba tylko czasu i rybek. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez andre99 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dzięki za miłe słowa???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Lenny naprawdę super naturalne malowanie tych piątek,pomarańcz fajny delikatny 11stki i 7mki normalnie bajer bo naturalne kolory ,nic więcej nie trzeba tylko czasu i rybek.Zgadzam się całkowicie z tą opinią ????. Lenny ????????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dzięki Jacku.Mam jeszcze te wobki dla Ciebie, noszę już długo że sobą, ale jakoś przez to wszystko nie mam jak wysłać. W piątek będę na poczcie, "muszę" to je wyślę.W końcu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Prawie 9cm, nieco ponad 20g bez uzbrojenia. Żywica. I to jest, jeżeli chodzi o pracę, chyba wersja finalna. Do zmiany będzie malowanie, i pewnie dojdzie wzór łuski. Te poniżej, to z kolei kolejne wersje testowe. Będzie ich jeszcze kilka, może kilkanaście. Waga różna, różnie rozmieszczone obciążenie i każdy pewnie będzie miał swój odpowiednik z przesuniętym bliżej przodu oczkiem. Również żywica, nie całe 9cm. Mam nadzieję, że w maju będzie już można wybrać się nad wodę. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez lenny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Bardzo ładne wykonanie, jakbyś był otwarty na jakąś wymiankę to ja bardzo chętnie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Otwarty jestem zawsze???? Muszę znaleźć trochę czasu aby odlać woblery. Jakoś teraz wcale nie ma więcej czasu.Wracam z pracy, wieczorami remont w domu a woblery tylko w międzyczasie. Przydała by się jakaś kwarantanna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Będzie co malować.Połowa z nich, to woblery testowe. Tylko kiedy to będzie można wybrać się nad wodę ???? Przy trzech formach, po jednej dla każdego woblera, to pół dnia roboty. Ale i tak coraz bardziej mi się to podoba. Trzeba będzie dorobić choć po sztuce foremek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Takie dwa woblerki dostałem od Leszka ????.Leszek pisząc do mnie w wiadomości priv napisał mi tak: Nie jestem pewien pracy tych woblerków, może bedą potrzebowały jeszcze ustawienia A jak nie to wrzucisz do kosza. No i nie wytrzymałem poleciałem przez pola ???? nad rzekę ( jakieś 800 m na skróty ????).Musiałem sprawdzić ☺️,nagrałem filmik, troszkę słaba jakość, ale coś tam widać. Ja tylko założyłem kotwiczki, i jak dla mnie pracują super. Oceńcie sami czy takie woblerki można wyrzucić do kosza ????. Nawet podczas testu trafił się pstrąg około 35cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi