jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Gorzej jak same się otworzą razem z ościeżnicą????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Nie było by w tym nic śmiesznego???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Zrobiłem na próbę takiego pizdryka????18mm. 1,6g. Jutro pokarzę go jaziom, może się spodoba???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Oj przypadnie im do gustu,przypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Jutro się okaże. Aby tylko rybki były choć trochę aktywne, bo ostatnio jakieś takie niechętne są????A wobek eksperymentalnie z kory sosnowej ????. Jak się spodoba, to dorobię kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Oj przypadnie im do gustu,przypadnie No i przypadł. Tylko, że te jazie jakieś takie dziwne były, smukłe, zębów dużo????Twojego owada też posmakowały????Na szczęście nie było żadnej obcinki. Poza tym nic się nie działo. Jakieś tylko delikatne puknięcia. Po dwóch godzinach i kolejnym szczupłym dałem sobie spokój. Tym bardziej, że wiatr już prawie całkowicie uniemożliwiał rzuty i prowadzenie lekkich przynęt. Przeważnie wody nad zielem 10-20cm. Więc żadne inne przynęty nie wchodziły w grę. Jutro poprawa pogody (może słońce trochę pobudzi rybki) to zrobię powtórkę, ale na nieco mniej zarośniętym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 No i przypadł. Tylko, że te jazie jakieś takie dziwne były, smukłe, zębów dużoTwojego owada też posmakowałyNa szczęście nie było żadnej obcinki. Poza tym nic się nie działo. Jakieś tylko delikatne puknięcia. Po dwóch godzinach i kolejnym szczupłym dałem sobie spokój. Tym bardziej, że wiatr już prawie całkowicie uniemożliwiał rzuty i prowadzenie lekkich przynęt. Przeważnie wody nad zielem 10-20cm. Więc żadne inne przynęty nie wchodziły w grę. Jutro poprawa pogody (może słońce trochę pobudzi rybki) to zrobię powtórkę, ale na nieco mniej zarośniętym odcinku.Na jakim odcinku będziesz ? Może zobaczymy się nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Będę w Bielej, między Brzegową a al. Solidarności. Dawno tam nie byłem, muszę sprawdzić co tam się dzieje???? I chyba w godzinach 9-12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W Białej miało być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Klenio-jaziowe, jak dla mnie w podstawowych kolorach. Lipa, 32mm, 2,7 - 2,8 grama, tonące.Jutro ustawianie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Zabawy pędzelkiem ciąg dalszy.Ciągle coś kombinuję. Uczę się. Chyba robię jakieś postępy? ???? Może tak? Lakier pewnie jeszcze trochę zmieni te odcienie.Co kąt padania światła, to inaczej???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Tych kolegów, którym obiecałem podesłać boleniówki, proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Czasu mało a na rybki też trzeba wyskoczyć???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nieźle Waść władasz tym pyndzlem Na pierwszy rzut oka powiedział bym że są malowane aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Leszku dziękuję, dziękuję, dziękuję zrobiłeś mega robotę ????????????????????.To są woblerki które Leszek dla mnie zrobił????. A to są woblerki które Leszek dla mnie przemalował ????.Leszku obym mógł jak najprędzej Ci się odwdzięczyć ????. Dzięki ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Niech łowią.Chwal się rybkami???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 W słońcu, po lakierze. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nie bardzo się znam na malowaniu pędzelkiem, ale z tego co widzę wychodzi Ci to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dzięki Panowie za dobre słowo Staram się cały czas coś kombinować, zmieniać, poprawiać. Już i mi powoli zaczyna się to malowanie podobać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Cisza coś ostatnio w tym dziale.Prawie nikt nic nie robi? Wszyscy na rybach? ???? Ja niestety w domu, nie dam rady nawet wsiąść do samochodu ????Do tego środki przeciwzapalne i rozkurczowe rozwalają mi żołądek. Chyba wrócę, jak zalecał mi kiedyś kręgarz, do starych ludowych środków rozkurczowych????Dostałem butlę takiego świetnego ukraińskiego lekarstwa na bazie śliwek???? Zrobiłem kiedyś foremkę na takie maleństwa. Kilka odlałem (tyle dam radę), do przetestowania. Zrobię różne wersje, pływające i tonące. Ten pływający, 2,2g z kotwiczką, 27mm.Na płytkie zarośnięte wody. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Fajne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 W słońcu, po lakierze. IMG_20200528_103437_copy_1920x2560.jpg IMG_20200528_103421_copy_1920x2560.jpg IMG_20200528_103439_copy_1920x2560.jpg piękne woblerki mam je u siebie w pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Cisza coś ostatnio w tym dziale.Prawie nikt nic nie robi? Wszyscy na rybach? Ja niestety w domu, nie dam rady nawet wsiąść do samochodu Do tego środki przeciwzapalne i rozkurczowe rozwalają mi żołądek. Chyba wrócę, jak zalecał mi kiedyś kręgarz, do starych ludowych środków rozkurczowychDostałem butlę takiego świetnego ukraińskiego lekarstwa na bazie śliwek Zrobiłem kiedyś foremkę na takie maleństwa. Kilka odlałem (tyle dam radę), do przetestowania. Zrobię różne wersje, pływające i tonące. Ten pływający, 2,2g z kotwiczką, 27mm.Na płytkie zarośnięte wody. IMG_20200605_172210.jpg IMG_20200605_172135.jpg IMG_20200605_172058.jpgPogoda ładna, ryby nie biorą to na dupy wszyscy poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Pogoda ładna, ryby nie biorą to na dupy wszyscy poszli.A, chyba że tak???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jeszcze będą, za jakiś czas????, takie dwa klenio-jaziowe woblerki. Maleństwo 25mm. I taki już większy, pękaty, o większym zasięgu. 35mm i pewnie 4,5 - 5,0 gram. Tonący oczywiście. Na razie po kilka korpusów odlanych. Jak się sprawdzą, to dorobię formy i będzie więcej???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi