Skocz do zawartości

lenny - woblery

Rekomendowane odpowiedzi

Poranek nad wodą.

Jak ja nie lubię ustawiać woblerów. Przez ten czas obłowił bym kawałek rzeki

attachicon.gif IMG_20201001_080614_copy_1488x1984.jpg

attachicon.gif IMG_20201001_080627_copy_1488x1984.jpg

Bo woblerki ustawia się w wannie a nie nad rzeką :) Jakaś podlodóweczka albo nawet kawałek kawałek kija od szczotki:) i masz wszystko w zasięgu ręki i pod przysłowiowym nosem. I nie ma bata, że jak poprawnie ustawisz w wanie to w rzece będzie źle. Masz możliwość prowadzić wolno - to na początek i po korekcji jak przeciągniesz szybko to masz to samo co nurt w rzece. A jeśli nawet to tylko maleńka jakaś korekcja... Oczywiście jakieś na suma wielkie i ciężkie trudniej, ale nawet i takie można.

Edytowane przez eRKa

Poranek nad wodą.

Jak ja nie lubię ustawiać woblerów. Przez ten czas obłowił bym kawałek rzeki ????

attachicon.gif IMG_20201001_080614_copy_1488x1984.jpg

attachicon.gif IMG_20201001_080627_copy_1488x1984.jpg

Leszku jak głęboko pracują te bąble ?????

Leszku jak pracują troszkę za mocno to ja już je lubię ☺????????.

Jak byś jeszcze kiedyś robił takiego agresywnego bąbla ????,to poprosił bym o choć jednego takiego w takich barwach jak ten z Twojego zdjęcia ????.

post-65453-0-57818900-1601653489_thumb.jpg

Edytowane przez jacek.hetflaisz

Ale takiego dużego nie chcesz?????

Masz na myśli te 3,5cm ale w takim malowaniu?

Leszku Ty się lepiej nie pytaj co ja bym chciał ????,bo tu u Ciebie wszystko mi się podoba i masz szczęście że staram się powstrzymać wrodzoną pazerność ????,Ty się ciesz że ja tak daleko od Ciebie mieszkam ????.

A wracając do tematu ???? to tak mam na myśli takiego bąbla w takim malowaniu, a jesli już wspomniałeś o większym ???? to jak najbardziej taki 5-5,5cm też ładnie by wyglądał w moim pudełku ????.

Agresywna praca i takie malowanie to jest to co na styczniowe łowienie rybek z płetwą tłuszczową może być potrzebne ????.