Bolen30 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Wygladaja bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Wygladaja bardzo dobrzeDzięki ???? Jeszcze czyszczenie oczek, usuwanie jakichś gdzie nie gdzie drobnych nierówności i ostatnia warstwa lakieru.Jak się uda, to jeszcze to wszystko ustawie w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jak na ręczne malowanie to Panie szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Dzięki Olek. Cieszę się, że się podobają ????Za parę dni pokaże więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Fajniutkie naturalne leny te bączki,chyba tez zaczne nakładać kolory gąbkami a nie tylko aerog,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Gąbką nakładam tylko podkład perłowy na brzuch i boki. Czasami na grzbiet. Reszta pędzelkiem.Aero nie mam i nie mam warunków, ale pewnie jak bym miał, to nie wiem czy chciało by mi się tak bawić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Może nawet i dobrze, że nie masz tego aero.Pewnie to dużo bardziej pracochłonne ale, to obecne malowanie ma swój urok i wygląda świetnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Cześć Leszek , bardzo obiecująco się zapowiadają.Rzekę u mnie wykosili , możesz robić próbę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 W czwartek lub piątek będę ustawiał.Arek, odłożę Ci po sztuce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Super dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Poranek nad wodą.Jak ja nie lubię ustawiać woblerów. Przez ten czas obłowił bym kawałek rzeki ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Twoje wobki az miło ustawiac,dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Poranek nad wodą.Jak ja nie lubię ustawiać woblerów. Przez ten czas obłowił bym kawałek rzeki IMG_20201001_080614_copy_1488x1984.jpg IMG_20201001_080627_copy_1488x1984.jpgBo woblerki ustawia się w wannie a nie nad rzeką Jakaś podlodóweczka albo nawet kawałek kawałek kija od szczotki:) i masz wszystko w zasięgu ręki i pod przysłowiowym nosem. I nie ma bata, że jak poprawnie ustawisz w wanie to w rzece będzie źle. Masz możliwość prowadzić wolno - to na początek i po korekcji jak przeciągniesz szybko to masz to samo co nurt w rzece. A jeśli nawet to tylko maleńka jakaś korekcja... Oczywiście jakieś na suma wielkie i ciężkie trudniej, ale nawet i takie można. Edytowane 1 Października 2020 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Wiem????Ustawiam czasem w wannie.A przeważnie, jak robię dla siebie, to wrzucam po prostu do pudełka i jak chcę na jakiś łowić, to wtedy ewentualnie jakaś korekta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Poranek nad wodą.Jak ja nie lubię ustawiać woblerów. Przez ten czas obłowił bym kawałek rzeki ???? IMG_20201001_080614_copy_1488x1984.jpg IMG_20201001_080627_copy_1488x1984.jpgLeszku jak głęboko pracują te bąble ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Jacku, trudno mi powiedzieć, nie bardzo miałem jak sprawdzić. Tam gdzie je testowałem i ustawiałem jest płytko ????.Może Tomek Tom@son coś więcej powie, bo miał okazję nim połowić.Ja myślę, 1m to jest max. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 IMG_20201001_233429_copy_1488x1116.jpg IMG_20201001_233458_copy_1488x1984.jpg Bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Dzięki ????Cieszę się, że to co robię komuś się podoba. To motywacja, aby coś robić dalej, coś poprawiać, robić coś innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Zrobiłem ich 10 szt na razie.Jak dla mnie pracują trochę za mocno.3,5cm, waga 5,8 - 5,9g. Latają nieźle ????Jeszcze nie wiem, może coś w nich zmienię. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Leszku jak pracują troszkę za mocno to ja już je lubię ☺????????. Jak byś jeszcze kiedyś robił takiego agresywnego bąbla ????,to poprosił bym o choć jednego takiego w takich barwach jak ten z Twojego zdjęcia ????. Edytowane 2 Października 2020 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Ale takiego dużego nie chcesz?????Masz na myśli te 3,5cm ale w takim malowaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Te za to będę robił na pewno.Muszę dorobić jeszcze ze dwie formy.Praca mi się podoba, są stabilne, lotne. Stawiają mały opór przy prowadzeniu.Też oczywiście tonące. 3,5cm, 4,7 - 4,8g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Ale takiego dużego nie chcesz?????Masz na myśli te 3,5cm ale w takim malowaniu?Leszku Ty się lepiej nie pytaj co ja bym chciał ????,bo tu u Ciebie wszystko mi się podoba i masz szczęście że staram się powstrzymać wrodzoną pazerność ????,Ty się ciesz że ja tak daleko od Ciebie mieszkam ????. A wracając do tematu ???? to tak mam na myśli takiego bąbla w takim malowaniu, a jesli już wspomniałeś o większym ???? to jak najbardziej taki 5-5,5cm też ładnie by wyglądał w moim pudełku ????. Agresywna praca i takie malowanie to jest to co na styczniowe łowienie rybek z płetwą tłuszczową może być potrzebne ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Małe mogę zrobić. Co do większych, to nic nie obiecuję ????Nie wiem, jak będzie z czasem.Odezwę się po niedzieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi