Skocz do zawartości

lenny - woblery

Rekomendowane odpowiedzi

Sławku jak się nie mylę to chyba są zrobione dla mnie ????,ma się rozumieć że mam dobrego gusta☺️?

Właśnie Leszka woblery jakoś tak przypadły mi do gustu.

Nie myślisz się, są dla Ciebie ????

Tylko jakoś na pocztę mi teraz nie po drodze ????. Ale może już nie długo...

• Like 1

Ja je tylko pomalowałem i wkleiłem stery.

Jak pisałem są to kupione korpusy od @pele. http://jerkbait.pl/topic/147809-woblery-troch%C4%99-zb%C4%99dnych-korpus%C3%B3w/?fromsearch=1

Mają 6cm, nieuzbrojone ważą około 2,5 grama. Pływające.

Zejdą pewnie na 1m. Praca drobna. U mnie, na pewnym odcinku Krzny podpasowały kleniom oraz okoniom.

A że już wszystkie zostały gdzieś w wodzie albo w paszczach, to sobie pomalowałem kilka kolejnych.

Generalnie są to super wobki. Polecam kolegę @pele????

Sławku jak się nie mylę to chyba są zrobione dla mnie ,ma się rozumieć że mam dobrego gusta☺?

Właśnie Leszka woblery jakoś tak przypadły mi do gustu.

No jasne Jacku, że masz dobry gust  ;)  :) .

Zamów jeszcze z pomarańczowym grzbiecikiem. Pamiętasz co pomarańcz może zrobić  ;) .

• Like 1

Wobki Tomka (@pele) znane mi są. Miałem kiedyś takie małe, kleniowe, oklejane a raczej obwijane mylarem. Dzisiaj byłyby już pełnoletnie  ;) .

A w Białej, to już nie byłem chyba ponad 20 lat.

Edytowane przez Banjo

Tej jesieni najwięcej kleni złowiłem, jako przyłów, na woblery 5-8cm, od wąskich uklejopodobnych, po pękate.

I nie były to jakieś potężne ryby. Jak dobrze żerują, to nawet dla takiego 35-40cm, 7cm wobler nie stanowi problemu. Ale u mnie to tylko jesienią i zimą. Od wiosny królują mniejsze przynęty, do 3,5-4cm i właśnie o dość mocnej, wyraźnej pracy.

Komu obiecałam woblery, to po niedzieli będzie je miał. W końcu ????

Dzisiaj przesyłki poleciały.

U mnie już są ????.

post-65453-0-43181900-1605639296_thumb.jpgpost-65453-0-23239000-1605639318_thumb.jpgpost-65453-0-62988100-1605639351_thumb.jpg

Leszku jeszcze tylko prośba o podpowiedz w kwestii uzbrojenia, czy maluszki dadzą radę z taką ciut mocniejszą kotwiczką nr 8 ?

Czy lepiej nr 10?

Bo muszę się liczyć z tym że na te maluszki może też trafić się jakąś Troć ????.

• Like 4