jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Fajne proporcje, zwłaszcza tych większych.Sławku jak się nie mylę to chyba są zrobione dla mnie ????,ma się rozumieć że mam dobrego gusta☺️? Właśnie Leszka woblery jakoś tak przypadły mi do gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Sławku jak się nie mylę to chyba są zrobione dla mnie ????,ma się rozumieć że mam dobrego gusta☺️? Właśnie Leszka woblery jakoś tak przypadły mi do gustu.Nie myślisz się, są dla Ciebie ????Tylko jakoś na pocztę mi teraz nie po drodze ????. Ale może już nie długo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Ja je tylko pomalowałem i wkleiłem stery.Jak pisałem są to kupione korpusy od @pele. http://jerkbait.pl/topic/147809-woblery-troch%C4%99-zb%C4%99dnych-korpus%C3%B3w/?fromsearch=1 Mają 6cm, nieuzbrojone ważą około 2,5 grama. Pływające.Zejdą pewnie na 1m. Praca drobna. U mnie, na pewnym odcinku Krzny podpasowały kleniom oraz okoniom. A że już wszystkie zostały gdzieś w wodzie albo w paszczach, to sobie pomalowałem kilka kolejnych.Generalnie są to super wobki. Polecam kolegę @pele???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Fajne proporcje, zwłaszcza tych większych.Cieszę się, że się podobają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Sławku jak się nie mylę to chyba są zrobione dla mnie ,ma się rozumieć że mam dobrego gusta☺? Właśnie Leszka woblery jakoś tak przypadły mi do gustu. No jasne Jacku, że masz dobry gust . Zamów jeszcze z pomarańczowym grzbiecikiem. Pamiętasz co pomarańcz może zrobić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) Wobki Tomka (@pele) znane mi są. Miałem kiedyś takie małe, kleniowe, oklejane a raczej obwijane mylarem. Dzisiaj byłyby już pełnoletnie . A w Białej, to już nie byłem chyba ponad 20 lat. Edytowane 7 Listopada 2020 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 A w Białej, to już nie byłem chyba ponad 20 lat.A coś Ty Sławku tu robił????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) Mój ojciec pochodzi z ok. Białej, ciotka z córkami mieszkała w Białej. Ogólnie, to na Podlasiu ze strony ojca mam rodzinę (Łuków, Wierzejki itp). Edytowane 7 Listopada 2020 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Praca poniższych woblerów.Chyba nie wiele widać ????Trzymają się nurtu jak wściekłe ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Praca i kolorki MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Praca i kolorki MIODZIO Nie długo ocenisz na żywo.Mam nadzieję, że nie zmienisz zdania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Popaćkaniec ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ustawianie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 3,5 cm, prawie 6 gram. Zejdą pewnie poniżej 1m. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Juz widze ze zrobiłes ich zdecydowanie zbyt mało.Klenie beda bic w nie bez zastanowienia.Przypominaja mi jeden z bardziej udanych modeli bonito 3,5cm kleń który jest bardzo udany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Zrobi się więcej, jak będzie trzeba????Może przypominać np. Bonito, ale taki kształt jest bardzo popularny.Po niedzieli będziesz mógł je sprawdzić w praktyce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 No faktvogólnie klenie dobrze reaguja do pekate woblery o mocnej akcji.Gdy pogoda niezepsuje planów to bardzo mozluwe ze przejdz test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Tej jesieni najwięcej kleni złowiłem, jako przyłów, na woblery 5-8cm, od wąskich uklejopodobnych, po pękate.I nie były to jakieś potężne ryby. Jak dobrze żerują, to nawet dla takiego 35-40cm, 7cm wobler nie stanowi problemu. Ale u mnie to tylko jesienią i zimą. Od wiosny królują mniejsze przynęty, do 3,5-4cm i właśnie o dość mocnej, wyraźnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 To jeszcze takie. Tych jest trochę więcej Również żywica, tonące, lotne, 3,5cm, waga z kotwiczką nr8 4,6 - 4,7 g. Bardzo dobrze trzymają się nurtu.Do obławiania wody od 0,5 - 1m 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Komu obiecałam woblery, to po niedzieli będzie je miał. W końcu ????Dzisiaj przesyłki poleciały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Noto czekam z nierierpluwoscia moze jeszcze zdaza byc zwodowane.Na zdjeciu wygladaja bardzo obiecujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Będziesz miał tam jeszcze inne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Jak by ktoś potrzebował, to parę sztuk kleniówek jest. http://jerkbait.pl/topic/148511-woblery-kle%C5%84-ja%C5%BA-oko%C5%84/#entry2829160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Komu obiecałam woblery, to po niedzieli będzie je miał. W końcu ????Dzisiaj przesyłki poleciały.U mnie już są ????. Leszku jeszcze tylko prośba o podpowiedz w kwestii uzbrojenia, czy maluszki dadzą radę z taką ciut mocniejszą kotwiczką nr 8 ?Czy lepiej nr 10?Bo muszę się liczyć z tym że na te maluszki może też trafić się jakąś Troć ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wygladaja świetnie,też czekam ale juz niebawem.Teraz tylko czekac aż zobaczymy w watku pierwsze rybki które w nich zasmakowały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi