lenny Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wojtku, u Ciebie też już powinny być. Tego samego dnia wysyłane ???? Jacku, śmiało zakładaj 8. Ja do nich zakładam właśnie 8. A czy to będzie zwykła kotwiczka, czy wzmocniona grubsza, to te np. 0,2g w wadze, nie zrobi im większej różnicy. To nie są znowu takie maluchy ????, mają te swoje 6g wagi.Do tych większych też 2x8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Spokojnie beda jutro wiec spokojnie poczekam.Bo przyszły sezon zamierzam dobrze je potestowac na wisełce,tenvtotalnie odpusciłem.A wiem ze nie jeden klenio na nie siadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Woby dotarły wszystko super .Bardzo dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Woby dotarły wszystko super .Bardzo dobra robota.Cieszę się, że się podobają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Niema to jak wobler robiony recznie,do tego podobaja mi sie bo moim rybka go sie spodoba.A prubowałes moze czy niezgubia pracy bardzo na pojedynczym haku?I wiem ze przed sezonem upomne sie po te głebiej schodzace baryłki sdr.Fajnie ze sa ciezkie te maluchy bo mam ciekawy przelewik na wisełce a wchodzac zbyt daleko to juz po rybkach uciekaja w rynne i po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nie zbroiłem ich nigdy w pojedynczy hak. Mniejsza masa na dupce może jedynie spowodować nieco szersze zamiatanie dupką ????Ale to też raczej tylko przy tych mniejszych, lżejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tak czy inaczej bede musiał sprubowac ,łowisko tego wymaga a niechciałbym kaleczyc im zbytnio pysków.Najwyzej załoze wiekszy i ciezszy hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 I do mnie dotarły cukierki kolegi @lennyNa żywo są jeszcze ładniejsze,estetyka wykonania poziom hard Wielkie dzięki Na kleniory będą jak znalazł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Olku, wygląd wyglądem, ważne aby połowiły????Liczę na wwzelkie uwagi co do pracy wobkow, jak również na udokumentowane fotografiami okazy ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Potwierdzam na zywo dla mnie w to mi graj poprostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 I ja się załapałem na kilka sztuk ???? coś pieknego, żal łowić. Trafiają do gablotki ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Gdzie one tam do gabloty.Do wody z mini! Może coś złowią ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Te sdr-y na jaką głębokość schodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Moje dotarły całe i zdrowe ciekawe baryłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Te sdr-y na jaką głębokość schodzą?Powinny zejść poniżej 1m. U mnie ciężko to sprawdzić, nie mam na swojej rzeczce na tyle długiej i głębokiej rynny. Ale, jak pisał 2 strony wcześniej @Tom@son, powinny zejść nawet na 1,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Niby tylko prototypy, po wstępnych testach, wybrane z kilku różnych, ale jakoś nie lubię takich nie malowanych ???? To na szybko machnięte.W sobotę trafią do wody. Wobler i jerk. Jak wszystko będzie ok, to powstanie trochę na nowy sezon. Może też będą w większej wersji. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Moze i nielubisz ,ale wygladaja bardzo dobrze tak naturalnie stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Niby tylko prototypy, po wstępnych testach, wybrane z kilku różnych, ale jakoś nie lubię takich nie malowanych ???? To na szybko machnięte. W sobotę trafią do wody. Wobler i jerk. Jak wszystko będzie ok, to powstanie trochę na nowy sezon. Może też będą w większej wersji. Te są eleganckie ☺ w maju na testy możemy się wybrać, miejsce na łodzi sam wiesz gdzie się znajdzie ☺Jak głęboko jerk pracuje? Jakby mial 12cm+ to juz w ogóle miód malina ???? Edytowane 27 Listopada 2020 przez mackot88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Maciek, w planach jest większa wersja, 12 cm na pewno, może więcej. Będziemy testować na żwirowni Muszę jeszcze kupić nowy kij pod większe woblery i jerkiNa jaką głębokość ten zejdzie, to nie wiem, jeszcze tego nie sprawdzałem. Jest tonący, ale to raczej taka waga lekka, +/- 30g. Nie wiem, kiedy uda mi się wyskoczyć nad wodę i trochę pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Nie jest najgorszej, ale jeszcze pewnie trochę żywicy upłynie ????Parę rzeczy trzeba poprawić. W opadzie ładnie lusterkuje.10cm, trochę ponad 30g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Siema,,,fajny linek,tez kilka takich zrobiłem z pcf na ciemną wodę,może wysle zdjęcia Edytowane 30 Listopada 2020 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Cześć.Pokazuj co tam działasz . Ten linek to mi tak jakoś sam wyszedł - to co wyszło wcześniej nie podobało mi się i to była próba przemalowania I wyszło spoko, też mi się podoba. Na pewno na nowy sezon zrobię kilka sztuk w takim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ponad 2 tygodnie nic nie wrzucałem, ale coś tam powoli działam.Trochę z lipy, trochę z żywicy. Lipowe "6" w końcu się doczekały ????Podkład gotowy, można malować. Powoli dopracowuję jerki 10cm, a w międzyczasie zaczynam strugać model pod większego - 13cm. I może jeszcze powstanie taki uniwersalny 5cm wobek z żywicy. I strugają się jeszcze jakieś inne, obiecane lipowe wobki. Tylko ten czas ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 W końcu... Wystrugałem je pewnie że 2-3 miesiące temu, ale jakoś tak przeleżały. Musiały nabrać mocy ???? Lipa, 6cm, uzbrojone około 6 gram. Pływające. Może jutro uda się ustawić. Malowanie takie raczej naturalne. I moja kolejna próba zmierzenia się z kiełbikiem. Nawet porwałem się na malowanie oczek????. Nie wiem czemu na zdjęciach te kropki wychodzą takie ciemne. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Kiełbik petarda,chetnie zobaczył bym film z praca a najlepiej w swoim pudełku w obstawie paru innych kolegów na wiosenne kleniory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi