MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Wyglądają rewelacyjnie ,typowo pod szczupaki,ciężko było by wybrać jednego jako faworyta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wyglądają rewelacyjnie ,typowo pod szczupaki,ciężko było by wybrać jednego jako faworyta .Dzięki Mariusz.Malowanie w kolorach, jakie mi się sprawdzały na wodzie, z myślą o której je głównie robiłem.Każdy oprócz innego malowania, jest trochę inny. Ma trochę różną pracę. Żaden nie zejdzie pewnie głębiej niż 1 - 1,5m. To jest coś, czego brakowało w moich pudełkach.Po ostatecznych testach wybiorę jedna wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Zależy jaki duży ster dasz. Większe woblery głębiej nurkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wiem. Tu, w stosunku do woblera, ster nie będzie zbyt duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Co tam masz przygotowanego na sezon kleniowy i pstragowy bo cos cisza.A zawiesił bym na czyms ciekawym oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 I co ja mam Ci Wojtku powiedzieć.Wobki leżą i czekają na wykończenie aż mi leń minie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Noto myslałem ze najwiekszym wrogiem jest brak czasu,a tu na tapczanie siedzi len czyzby.Jak te twoje pstragóweczki juz po testach?Bo w wannie pracuja ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Tak, one są już dawno po testach, robiłem je też już kilka razy.Tyle tylko, że nowa partia leży w formie niedokończonych korpusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Garść wobków, na majówkę, do mojego pudełka. 15cm, waga nieuzbrojonych 62-63g.Pływające.Postaram się niedługo nagrać jakiś film z pracą. Docelowo dostaną grubszy, 3mm ster - zamówione u Konrada i stelaż z grubszego drutu. Kolejne modele już niedługo. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Holo holo holo holo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Noto juz kawał fajnego cukierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Noto juz kawał fajnego cukierka.Pomachałem nimi chwilę w niedzielę. Jest ok, jestem zadowolony z pracy, Wydaje mi się, po tym krótkim teście, że nie zejdą poniżej 1m. Czyli tak jak miało byćJedynie ten w wersji holo, z racji inaczej ustawionego steru, pracuje trochę głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Robi się trochę mniejsza wersja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Powstaje jeszcze jeden wobler szczupakowy, na maj będzie gotowy.10 cm, pływający. Na kwiecień mam ambitne plany. Kolejne modele w przygotowaniu. Woblery i jerki.Trzeba spiąć pośladki i do roboty ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Widzę jest motywacja w tle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Widzę jest motywacja w tle ... To nie motywacja, to eliksir wspomagający przy braku talentu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 To nie motywacja, to eliksir wspomagający przy braku talentu Z tym brakiem talentu o raczej wrodzona skromność jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Jeszcze kilka detali i w lakier. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Jajcory Naprawdę dobre woblerki Mam w pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Nie znam, ale podoba mi się malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Nie znam, ale podoba mi się malowanie.Przypomnij mi się za jakiś czas, jak będę robił kolejną partię, to coś Ci podeślę. Sprawdzisz, czy spodobają się bieszczadzkim kleniom ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Z przyjemnością skorzystam ????. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Moja majówka na rybach stoi pod dużym znakiem zapytania. Kręgosłup odmówił posłuszeństwa. ☹️ Jednak, w miarę możliwości, coś tam kończę. I mam ciągle nadzieję, że jakoś dam radę połowić ????. Zestawik do przetestowania dla kolegi z forum15cm, 65g, stelaż z drutu 1,2mm, ster 3mm. Oraz 10cm, 28g.Oba pływające. I coś do mojego pudełka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Przykra sprawa z kręgosłupem też mam z nim problemy, ćwiczenia bardzo pomagają. Znalazłem w sieci przez przypadek jak demonstrował je pewien rehabilitant. Mi to pomaga i to bardzo. Zdrowia ,sezon już prawie się zaczął i w takim momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi