mackot_88 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Zdrowiej zdrowiej, nie ma marudzenia ☺ Aczkolwiek ja się nie wypowiadam, bo ten rok to jakaś masakra u nas. Co chwile cos i też majówka pod znakiem zapytania, ale wierzę, że przyjadę potestować te smakołyki ???? Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez mackot88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Mariusz, wiem, że ćwiczenia pomagają, do tego rozciąganie, staram się ćwiczyć codziennie, chociaż chwilę.Ale jak już złapie i wykrzywi średnio tak raz na rok, to bez kręgarza się nie obędzie. Dobry z niego chlopina, w środę przyjął mnie o 22:30????, wczoraj też byłem. Robię wszystko, aby do soboty wydobrzeć ???? Maciek, jak będziesz w Międzyrzecu, to pisz, woblery będą czekały.Jak nie dam rady wsiąść do samochodu, to pociągiem pojadę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zestaw po zamówienie. I kilka do mojego pudełka, bo już chyba nie mam ani jednego.35mm, 4,3 - 4,4g, bez uzbrojenia. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Stare sprawdzone i łowne kolory na kleksy.Bede i ja w tym sezonie testował,takie jest załozenie,oby tylko kropki mi niewybiły tego planu z głowy.Ten kiełbik jest ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Może już nie długo sezon szczupakowy rozpocznie się na dobre.Trzeba coś dorobić. Prawie kilogram ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Mniejszy brat - 13cm.Pierwszy odlew. Po niedzieli nauka pływania ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Po wstępnych ustawieniach, w sobotę testy na zbiorniku. 13cm, około 40g, pływający. Jerk 12cm, waga pod 70g, wolno tonący. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 To dwa duże ciasteczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Ja juz mam swoje ciasteczka od Leszka [emoji5] nie mogę doczekać się testów, miejmy nadzieję, że będą owocne [emoji6] dzięki jeszcze raz i do zobaczenia nastepnym razem, oby już nad wodą [emoji109] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Maja 2021 przez mackot88 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dobrze że niejestem ryba .Bo wygladaja kuszaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dzięki, cieszę się, że się podobają. Ale najważniejsze aby łowiły.Maciek, pewnie w tym miesiącu coś jeszcze Ci podrzucę ???? Wojtku, ten jerk, to jak dla mnie już prawie kotlet, a nie ciasteczko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dla mnie tez, bo niełowie ciezko ani tymbardziej szczupaków a ciasteczko bo wyglada bardzo smacznie,dla szczupaków tych za którymi docelowo przeczesuje sie wode przynetami podobnych rozmiarów.Ale mozna i tort zrobic tylko jak tym rzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Ja też dopiero w tym sezonie zaczynam łowić tak ciężko. Dla mnie takie łowienie to nowość.Mam odpowiednie narzędzie, perfekcyjnie zrobione przez Artura ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Od dłuższego czasu obserwuje watek i wedki ukrecone rekoma Artura sa piekne,dopieszczone w każdym detalu,nieujmujac tez paru innym kolegom.Noto Leszku wkoncu masz czym rzucac te swoje cukierasy.Ja niestety niebede łowił w ten sposób uraz nadgarstka za młodu na dobre raczej mnie wykluczył.Po 2godzinach rzucania łacznej masy około30gram mam stanowczo dosyc ,i tej wagi raczej nieprzekraczam.Teraz czekamy tylko na pierwsze rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 W sumie to byłem z tym kijkiem dwa razy nad wodą dopiero. Raz, przez 5 godzin rzucałem woblerami w przedziale 20-65g, i nie zauważyłem aby było jakoś ciężej. Jest super wyważony i nie odczuwa się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Ten jerk wolnotonacy wg Ciebie na jaka głębokość zejdzie? ???? fajny może być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Ten jerk wolnotonacy wg Ciebie na jaka głębokość zejdzie? ???? fajny może być????Nie mam pojęcia na razie. W sobotę będę testował na żwirowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Rano jadę testować nowe wzory. Jerk w czterech wersjach obciążenia, wszystkie tonące. I płytka "13".Pomalowałem ją tak na szybko, aby była lepiej widoczna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Kilka filmików z pracą ostatnio robionych woblerów.Ciężko tak samemu telefonem coś nagrać, ale coś tam widać ???? 10cm. 15cm. I "płytka 13" testowa.Jestem zadowolony z pracy. Zejdzie max na 50cm. A więc typowo na płytkie czy zarośnięte zatoki. Lata też dobrze.Przy wolnym prowadzeniu praktycznie tylko lusterkuje. Przy szybszym tempie zaczyna pracować szerzej. Przy szarpnięciu robi "myk" wychodząc do powierzchni. Co do jerków. To jeszcze nie to. Trzeba zrobić kilka modyfikacji???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Jerk 12cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Zarombisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Bardzo ciekawy jerk i malowanie fajne juz po testach i jestes zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Zarombisty A dziękuję ???? Bardzo ciekawy jerk i malowanie fajne juz po testach i jestes zadowolony? Ciągle w fazie testów i ciągle coś mi nie pasuje ???? To jedna z wersji testowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Trzeba przyznac ze bardzo ciekawy ciekawe co na to zembole.I pewni ładnie iskrzy boczkami przy szarpaniu wagowo pewnie z 50gram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Ponad 70 gram ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi