Skocz do zawartości

lenny - woblery

Rekomendowane odpowiedzi

Zdrowiej zdrowiej, nie ma marudzenia ☺ Aczkolwiek ja się nie wypowiadam, bo ten rok to jakaś masakra u nas. Co chwile cos i też majówka pod znakiem zapytania, ale wierzę, że przyjadę potestować te smakołyki ????

Edytowane przez mackot88

Mariusz, wiem, że ćwiczenia pomagają, do tego rozciąganie, staram się ćwiczyć codziennie, chociaż chwilę.

Ale jak już złapie i wykrzywi średnio tak raz na rok, to bez kręgarza się nie obędzie. Dobry z niego chlopina, w środę przyjął mnie o 22:30????, wczoraj też byłem. Robię wszystko, aby do soboty wydobrzeć ????

Maciek, jak będziesz w Międzyrzecu, to pisz, woblery będą czekały.

Jak nie dam rady wsiąść do samochodu, to pociągiem pojadę ????

Ja juz mam swoje ciasteczka od Leszka [emoji5] nie mogę doczekać się testów, miejmy nadzieję, że będą owocne [emoji6] dzięki jeszcze raz i do zobaczenia nastepnym razem, oby już nad wodą [emoji109]

dd9d7fe0b9f338a2d0aa6189c5f2a5b3.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mackot88
  • Like 4

Od dłuższego czasu obserwuje watek i wedki ukrecone rekoma Artura sa piekne,dopieszczone w każdym detalu,nieujmujac tez paru innym kolegom.Noto Leszku wkoncu masz czym rzucac te swoje cukierasy.Ja niestety niebede łowił w ten sposób uraz nadgarstka za młodu na dobre raczej mnie wykluczył.Po 2godzinach rzucania łacznej masy około30gram mam stanowczo dosyc ,i tej wagi raczej nieprzekraczam.Teraz czekamy tylko na pierwsze rybki.

Kilka filmików z pracą ostatnio robionych woblerów.

Ciężko tak samemu telefonem coś nagrać, ale coś tam widać ????

10cm.

post-63740-0-23882200-1621091049_thumb.jpg

15cm.

post-63740-0-02420900-1621091157_thumb.jpg

I "płytka 13" testowa.

Jestem zadowolony z pracy. Zejdzie max na 50cm. A więc typowo na płytkie czy zarośnięte zatoki. Lata też dobrze.

Przy wolnym prowadzeniu praktycznie tylko lusterkuje. Przy szybszym tempie zaczyna pracować szerzej. Przy szarpnięciu robi "myk" wychodząc do powierzchni.

post-63740-0-62512500-1621091465_thumb.jpg

Co do jerków. To jeszcze nie to. Trzeba zrobić kilka modyfikacji????

• Like 11

• 2 tygodnie później...