atb69 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Niezły kotlet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Faktycznie gabaryt robi mase,a dopakowany wewnatrz ołowiem czy nie?Ale 12cm pekatego kawałka jerka swoje musi wazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Niezły kotlet. No jest co w ręku potrzymać ????Najcięższa moja przynęta. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Teraz widac łaki ładny kotlecik.Z jakas posypka brokatowa ale jeszcze bez panierki nad woda.Swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Wojtku, on jest oklejony folią holograficzną. Już czeka na testy u nowego właściciela ???? A ten dla mnie, na dalsze testy.12cm, 70g bez uzbrojenia.Ostatnia warstwa lakieru dosycha, i może w niedzielę trafi do wody ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Płoteczki i ... wzdręgi?10cm, około 26g bez uzbrojenia. Pływające. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Potwierdzam, skubaniec jest juz u mnie i prezentuje się zajeb... [emoji5] czekam na testy i miejmy nadzieję że będzie skuteczny [emoji5] Dziękuję Leszku oficjalnie i do zobaczenia niedlugo miejmy nadzieję [emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 To jeszcze linki ???? I różne a'la okonie - oczojebki. I wszystkie kolory razem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 To jeszcze trochę większego kalibru.U mnie już połowiły. 15cm, 61-62g bez uzbrojenia. Pływające. Nie zejdą głębiej niż na 1m. Idealne na płytką wodę, zatoki, obrzeża trzcin. Liny. Okonie I różne takie fluo i żarówiaste ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Odrzańskie klimaty i krótki wypad na rozprostowanie kości..Słońce paliło niemiłosiernie, ale na małego wobka od Lennego ryby reagowały dość dobrze.Branie leszcza mocne i agresywne, aż zdziwiło mnie, że to ten koleżka zechciał współpracować. Fotki może nienajlepszej jakości, ale w tak pełnym słońcu ciężko robić foty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dzięki Tomku za zdjęcia.Cieszę się, że łowią ???? Czasami słońce i upał w niczym nie przeszkadzają. Wczoraj najwięcej brań kleni miałem przy 30 stopniach, pomiędzy 10:00 a 12:00. Pełne słońce. Wytrzymałem do 12:30????Niestety, rozmiarowo słabo, nie ma czym się chwalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Jeżeli chodzi o wielkość łowionych ryb, nie zawsze jest kolorowo, ale czas spędzony nas wodą jest bezcenny. Ja zawsze Twoje woblery mam w pudełku i sa w gotowości bojowej.Najważniejsze, że są skuteczne i łowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Dawno mnie tu nie było Ale coś tam działam powoli. Szykuję na jesień wersję głębiej schodzącą.Dwie wersje do testów nad wodą. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Trochę kleniowych wobków jeszcze się robi. Nie wiem tylko kiedy się zrobi ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Na szybko machnięty sprayem, 2 razy lakier i jutro do wody. Muszę jeszcze sprawdzić kilka rzeczy. Jak będzie ok, to biorę się za odlewanie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Co jeden, to ładniejszy ☺???? gdzie i o której będziesz testował, to może podjadę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Jak nic się nie zmieni, to będę jutro na żwirowni, od świtu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Korzystając z pojedynczych wolnych chwil, coś tam pozwoli działam ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Oo Panie,niezla robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Woblery pod konkretne zamówienie.Mają imitować sieje.Czy się udało, mam nadzieję, że już niedługo szczupaki to ocenią, ocenią pozytywnie ????15cm, pływające, waga bez uzbrojenia 63-64g. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Rewelacja ,są przepiękne .Motywująco na Mnie działają ,coś sam bym porobił ale ryby biorą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 I coś do mojego pudełka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 100 lat Leszku! Zdrówka i wielu pomysłów na łowne przynęty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 19 Września 2021 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Wszystkiego najlepszego ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi