lenny Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nad rzekę nie mam jak wyjść, to chociaż takie filmiki, próbujące pokazać pracę powyższych woblerów.Choć to nie to... https://youtube.com/shorts/DgUPvROgQDw?feature=share https://youtube.com/shorts/uQQtBw408zY?feature=share 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Rzeźbienie????Pierwszy gotowy. I pierwszy odlew. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Nad rzekę nie mam jak wyjść, to chociaż takie filmiki, próbujące pokazać pracę powyższych woblerów.Choć to nie to... https://youtube.com/shorts/DgUPvROgQDw?feature=share https://youtube.com/shorts/uQQtBw408zY?feature=shareAle fugi przy wannie to musisz chyba trochę ogranąć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Czepiasz się ????Do remontu, podobnie jak połowa mieszkania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Musisz zrobić jak ja. Mam od tego człowieka. Człowieka przyjeżdża i truje mi dupę, że wanna ujebana i sprząta. Wszyscy wygrywającw tym układzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Musisz zrobić jak ja. Mam od tego człowieka. Człowieka przyjeżdża i truje mi dupę, że wanna ujebana i sprząta. Wszyscy wygrywającw tym układziePodeślij go do mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wiosna coraz bliżej ????, czas robić kolejne maleństwa. 25mm, 2,8g. Żywica. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ile ten "whitefish" ma długości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ile ten "whitefish" ma długościMa 18 cm. Ale jest smuklejszy od whitefisha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ciekawe, czy takie świecidełka spodobają się kleniom i jaziom????? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jestem przekonany że tak .One uwielbiają taka pracę i ta wielkość często uwielbiają jakie. Ale nic nimi niepogardzi jeśli już wpadną do wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Fajnie nakrapiasz jakąś farbą te świecidełka dzięki temu wyglądają naturalniej,,extra podoba mi się to.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Fajnie nakrapiasz jakąś farbą te świecidełka dzięki temu wyglądają naturalniej,,extra podoba mi się to....???? Te akurat, grzbiety i brzuchy mają malowane sprayami, wiec rozpylana z dyszy, na boki farba załatwia sprawę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Filmik z pracą powyższych woblerków. To nie to co w rzece, ale coś tam widać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Trzeba dorobić trochę maluchów bo wszystkie poszły. A w międzyczasie zabawa z folią holograficzną i pędzelkiem oraz farbkami ???? Tu może lepiej widać.https://youtube.com/shorts/5c2wMtdJ9GM?feature=share 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ten jest jak naturalna rybka,foli robi robote.Sle zabawy z tym niestety sporo.Cos pod kropy sklecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Cos pod kropy sklecisz?Kiedyś pewnie tak ???? No tak, takie malowanie jest czasochłonne, przynajmniej dla mnie.Kilka woblerów można tak pomalować, ale nie wyobrażam sobie, jak miałbym tak siedzieć nad np. kilkudziesięcioma woblerami ???? Edytowane 20 Stycznia 2022 przez lenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Odlałem sobie na próbę jeszcze takiego pękatego maluszka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Pomalowane ????Jeszcze oczka, parę detali i w lakier. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Bardzo fajne te bączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Bardzo fajne te bączki Dzięki ????Odłożę Ci jednego, to przetestujesz na wiosennych jaziach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Dzięki Odłożę Ci jednego, to przetestujesz na wiosennych jaziach.No to zrobim dil???? Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 No to zrobim dil????Będę miał jeszcze jednego wobka dla Ciebie, ale to jeszcze chwila, muszę zrobić parę testów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Jutro ustawię i gotowe. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Fajny zestaw ???? jak sprawdza sie kolor niebieski na klenio-jaziach u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi