lenny Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Fajny zestaw ???? jak sprawdza sie kolor niebieski na klenio-jaziach u Ciebie?Już dość dawno nie robiłem w tym kolorze woblerków i nie łowiłem na takie, ale kilka lat temu spisywały się nieźle. Kleniom pasowały. Jaziom nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Po wstępnych testach wannowych jest ok. Teraz jeszcze przetestować pracę na większej wodzie.Dwie wersje, płytsza i głębsza. Stery nie wklejane, bo jeszcze na 100% nie wiem jaką będą miały wielkość i kształt. Kilka wersji do sprawdzenia.Jeszcze kilka warstw lakieru, tak aby było jak gotowe woby.Potem odlać kilka sztuk, sprawdzić powtarzalność i czekać na majowe testy na żywych organizmach ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Ma 18 cm. Ale jest smuklejszy od whitefisha.A praca, sprawdzałeś już? Fajna opcja na głowacice, tajmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 A praca, sprawdzałeś już? Fajna opcja na głowacice, tajmienie. A jak mają pracować woblery na Tajmienie? Moja wiedza o tych rybach jest znikoma Za jakiś czas będę je dopiero testował nad wodą. Na razie były tylko wstępne testy. Robię je głównie pod szczupaki.Praca raczej szeroka, z lusterkowaniem.Jak pisałem wyżej, jest jeszcze kilka opcji do ustalenia. No i przede wszystkim muszą łowić, o czym mam nadzieję przekonam się w maju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) A jak mają pracować woblery na Tajmienie? Moja wiedza o tych rybach jest znikoma Za jakiś czas będę je dopiero testował nad wodą. Na razie były tylko wstępne testy. Robię je głównie pod szczupaki.Praca raczej szeroka, z lusterkowaniem.Jak pisałem wyżej, jest jeszcze kilka opcji do ustalenia. No i przede wszystkim muszą łowić, o czym mam nadzieję przekonam się w maju Nie martw się moja też . Tajmień to taka głowacica więc podobnie. Za szeroko chodzić nie może bo to rzeka, więc nurt będzie też robił swoje. Edytowane 9 Lutego 2022 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Sprawdzę więc je jeszcze w rzece. Postaram się nagrać jakiś filmik z ich pracą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Chyba nie uda mi się dzisiaj przetestować pracy woblerów???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Nic ostatnio nie działam, bo muszę dać odpocząć dłoniom.Prace zatrzymały się na wyginaniu stelaży. Nie dam rady ????Wiele rzeczy czeka na dokończenie, kilka na testy nad wodą, ale nie chcę wystawiać dłoni na zimno.Ale może już niedługo. Już wygląda dobrze, opuchlizna zeszła, zostały tylko pojedyńcze bąble.Podobno mam zapalenie stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Zdrowiej szybko i bierz się za robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Tak myślę, aby zrobić sobie takiego robalowoblera pod klenie.Długość 4 cm, ma być tonący.Malowanie na jakieś robale, pijawki itp.Na razie to tylko rzeźba, może niedługo zrobię formę i będę testował.Co o czymś takim myślicie? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Odpowiednio "wyważysz" i będzie kosił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Będzie lowil jak każdy robal. Trwalszy niż guma ale bardziej czepliwy niż na główce.Brać na pewno będą w tym kolorze też???? Edytowane 9 Marca 2022 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 To ma być do łowienia w rzece, głównie wiosną, zanim zarośnie i przed zimą. A że na gumy nie lubię łowić i praktycznie wcale już ich nie używam, to pomyślałem, że może taki woblerek się sprawdzi.Zaczepów za wiele nie mam. U mnie to z przeznaczeniem tylko na klenie, jazie i okonie. Może po niedzieli zrobię formę i w końcu wyskoczę nad rzekę potestować, bo już kilka różnych woblerów czeka na testy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Pierwszy odlew. Chyba będzie dobrze ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Chwila wolnego była, to dokończyłem takie dwa do mojego pudełka. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Bardzo ładne , podpowiedz jakiej foli używałeś bo właśnie coś takiego poszukuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Bardzo ładne , podpowiedz jakiej foli używałeś bo właśnie coś takiego poszukuje .Dzięki ????Folia holograficzna srebrna. Klejona na gorąco. Dokładnie to ta:15,23 zł 30%OFF | 5m x 19.3cm gorąca folia holograficzna DIY Toner folia reaktywna przez drukarkę laserową i Laminator arkusze transferowe gorące rolki folii rzemiosło zdjęciehttps://a.aliexpress.com/_vEWD92 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Jakoś mi chyba taka czerwona płetwa nie pasuje. W świetle słonecznym. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez lenny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Chwila wolnego była, to dokończyłem takie dwa do mojego pudełka. Chyba do mojego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Chyba do mojego :D Będzie ich więcej, zaczynam robić, to znajdzie się coś i dla Ciebie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) Edytowane 25 Maja 2022 przez lenny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ten z dołu, elegancki ???? folie robisz na gorąco? Ładnie równo wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi