lenny Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ten z dołu, elegancki folie robisz na gorąco? Ładnie równo wyszła.Dzięki.Tak, folia jest klejona na gorąco.Jeszcze nie zawsze wychodzi mi to tak, jak bym chciał, ale przeważnie jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Moje seryjniaki przemalowane na moją prośbę przez Leszka,w kolorach takich jakie se wymyśliłem ????.Na wrześniowe podchody ????za Trocią. Dzięki Leszku ????????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Czyli rozumiem, że się podobają????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Wszystkiego Najlepszego Leszku!Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Wszystkiego najlepszego Leszku ????????????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 STO LAT )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Dziękuję bardzo Wszystkim i każdemu z osobna ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Sto Lat !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 I zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Sto Lat !!! I zdrowia!Dziękuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 W końcu, po dłuższej przerwie, mogę coś wstawić.Woblery miały być gotowe na wiosnę ????.Wobki z żywicy, tonące. 3,7 cm, waga nieuzbrojonych 5,5g.Cześć w takim bardzo prostym malowaniu. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Kolejny, też raczej klasyczny kolor.Parametry jak powyżej. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Hornety w tym malowaniu to killery więc...Ale będą kosić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Hornety w tym malowaniu to killery więc...Ale będą kosić!Ja jakoś do Hornetów nie miałem przekonania. Za to Tiny w tym malowaniu były bardzo skuteczne na klenie.A jak będzie z moimi woblerkami, to się przekonamy ????.One już co prawda łowią od zeszłego roku, ale nie wiele ich było w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 I jeszcze takie, pędzelkowane. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 I jeszcze takie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Superowe te tygryski,,umiesz dobrze barwy nakładać..nie ma syntezy są naturalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 A już miałem pytać czy wstawisz jakieś pędzlowanie. Dla mnie baja ???? próbowałem ostatnio, ale chyba jeszcze za mały pędzel mam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Dzięki za miłe słowa ???? To jeszcze kiełbiki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Leny nie masz w planach wrzucić coś na giełdę z tego co tworzyłeś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) Leny nie masz w planach wrzucić coś na giełdę z tego co tworzyłeś ostatnio? Trafią na giełdę, to co zostanie, ale jak skończę jeszcze inne małe woblery. Wrzucę wszystko razem. Będzie jeszcze parę garści takich Edytowane 14 Października 2022 przez lenny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ostatni kolor tych woblerów.Strzebla? Przynajmniej miała być ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Pyszne )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Sa w sprzedaży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi