jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zdrowiej jak najszybciej, trzymam kciuki za Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Dużo zdrowia Ci życzę,wychodź stamtąd szybko ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Leszku badz twardy i obyś szybko z tamtad wyszedł i zaczął znów tworzyc.A czyżby problem był na tyle poważny że czeka cię rehabilitacja czy jesteś w jej trakcie bo coś tu już kiedyś o tym chyba pisałes że czekają cie chwilę odpoczynku.Pamietajmy wszyscy Zdrodie Najwazniejsze i czasem wszystkie inne sprawy muszą poczekac.Zdrowiej nam predko Leszku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Również dużo zdrowia, a tymczasem Twoje woblery łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Jeszcze raz dziękuję Wam za dobre słowo.Cieszę się, że woblery łowią (sam nie połowie ta razie, to zdjęcia proszę ????) Możliwe, że czeka mnie rehabilitacja.Dzisiaj wychodzę do domu. Miałem operacje na kręgosłupie - usunięcie przepukliny.Chyba nie jest źle, bo już wczoraj, dzień po zabiegu chodziłem ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 hejj wszystkiego dobrego i zdrowia więcej życze Leszku,,,najważniejsze ze jesteś w domu to i głowa czym innym sie zajmie,,a wiadadomo czym najbardziej, ,,, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Siedzieć nie mogę, stać zbyt długo też nie, ale można coś podziałać na leżąco ????.Stelaże se robię pod najmniejsze wobki. Jest okazja trochę ich zrobić, parę osób mnie o nie pytało. Poleżeć, porobić stelaże, wstać, pospacerować, zalać foremki, poleżeć... ????I tak zleci pewnie kwiecień. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Rybki poczekają to nie zające a wyposzczony wpadniesz nad wodę to akurat bedzie co rwać ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 fajne oko w tym maluszku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 fajne oko w tym maluszku.To jakieś wklejone, trochę tylko podmalowane.Nawet nie wiem skąd je mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Nowe foremki gotowe, kilka stelaży zdobionych. Można odlewać kleniowe maluchy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Formy prawilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Formy prawilne ????Tylko weź dużymi paluchami włóż tam 2 cm stelaż ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Pogłaszcze się, popieści i się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Pogłaszcze się, popieści i się zmieści.Dokładnie ????Miękki silikon + cienkie ścianki też pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Nie rób tylko cienkich przy dużych korpusach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Tylko weź dużymi paluchami włóż tam 2 cm stelażPolecam spróbować krótkich szczypiec do wyhaczania ryb, można wygodnie zacisnąć je na stelażu i elegancko ustawić go jak trzeba Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Polecam spróbować krótkich szczypiec do wyhaczania ryb, można wygodnie zacisnąć je na stelażu i elegancko ustawić go jak trzeba W sumie tak ????Ja pomagałem sobie zwykłymi wąskimi szczypcami. Też daje rade. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Parę sztuk odlałem.Powoli biorę się za wykańczanie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Urazy Ci służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Urazy Ci służąZ nudów coś robię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Dzisiaj w końcu wybrałem się na pierwszy spacer nad rzekę, oczywiście ze spinem w ręce. Od biedy da się już połowić. Długo nie pochodzę, ale na godzinkę można wyskoczyć ???? Man nadzieję, że w majówkę już normalnie wystartuję.Nie mogąc się doczekać, zbroję gumy. Robię dozbrojki.Na początek piny. Nie ma sensu ich kupować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi