wildriver Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam,mam takie pytanko do posiadaczy ww młynka.Mianowicie kiedyś kupiłem taki i w pozycji wędki poziomejczyli szczyt?łwką w d?łl,w strone lustra wody pracował idealnie-masełko,kiedy podniosło się wędę do g?łry,bardziej w pionod razu było czuć tryby!Oprucz tej wady moim zdaniem jest to na prawdę dobry sprzęt,zero luz?łw,idealnie nawija.Jeśli miał ktoś taki proszę o opinie kołowrotka.Zastanawiam się nad zakupem modelu 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Mam taki sprzecior od miesiaca i u mnie jest podobnie najgorzej jest pod obrotowka od 5 w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ma luz wzdluzny w osi szpuli ? podczas takiego ulozenia pinion zmienia pozyzcje wzgledem kola zebatego w osi korbki i ...ma(cie) to co macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 moj #3000 ma podobnie tylko z ta roznica, ze w polozeniu kiedy szczytowka jest skierowana w strone wody, wprawdzie takie ledwo wyczuwalne pukanie, ale jest ... pojawilo sie po okolo 3 latach uzytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Chyba jednak nie kupie Qrcze spodziewałem się tego.Szkoda bo w japani zrobiony trwały i w og?łle spox młynek,a tu psikustaki. ma luz wzdluzny w osi szpuli ?@GuzuNie sprawdzę niestetybo ju?ź go nie mam od jakiegoś roku. Prawdopodobnie coś w tym stylu co napisałeś.Na oko,a raczej na rękewydaje się jakby właśnie koło zębate w pewnym momęcie obrotu korbkąodstawało od tego wałka na kt?łry tryby nachodzą. Dla łowiących na woblery a?ź tak nie przeszkadza bo rzadko unosi sie wedke do pionu,ale na gumke np.juz wpienia nieźle. Guzu co sądzisz o shimano new nasci 2500 do klenia/lekkiego bolka.Jest na minstortackle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 dwie male sugestie 1. przeszkadza, poniewaz potrafi stukac tez w innych pozycjach2. nie jest made in japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi