knobtail Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam Czy ktoś z was wie coś na temat firmy wędek Nomura ? Wcześniej nawet nie wiedziałem że taka istnieje. Zastanawiam się czy są coś warte bo wyglądają ciekawie i wykonane są z tego co pisze producent z ciekawych materiałów. Podobno produkowane w Japonii. Chciałbym uzyskać jakieś opinie zanim zainwestuję. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Z tego co patrzyłem na stronie producenta wędki to 24T 30T jedne z podstawowych najtańszych mat węglowych. Uzbrojenie fuji na plus. Zazwyczaj kije wykonane z tych mat cechują się głębokim ugięciem oraz wolniejszą akcją. Piszę tutaj o kijach delikatnych o małym ciężarze wyrzutu. Pewnie jest to nic innego jak MC i inne pod własną marką. Czy produkowane w Japonii nie wiem i nie chce mi się doszukiwać. Jak dla mnie jest to swojego rodzaju Mikado japońskie niektóre z gum które mają w ofercie są bliźniacze. Edytowane 19 Marca 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie może ktoś poławia na te wędki ? A konkretnie interesuje mnie taka z linku poniżej: http://allegro.pl/wedka-spinning-nomura-haru-b-casting-1-95-3-12g-i7056816235.html Edytowane 18 Stycznia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 nomura włoski wynalazek. Mam kołowrotek isei. Opisywałem go na forum. Produkty made in china na 100% nie są złe ale dupy nie rywają.O kiju się nie wypowiem ale wydaje mi się że chrust jak każdy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Kolega ma trout Area na okonie i sobie chwali,sam myślę o zakupie tego kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi