Skocz do zawartości

skok metrowki do ludki

markus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od 15.07 wolno uzywac na zaporzego m?hnesee silnika elektrycznego.

wienc w ostatnie dni urlopu musialem to wyprubowac.

pojechalen na ryby w poniedzialek na wieczor z mysla spania w lodzi i we wtorek zaczencia lapania wczesnym rankiem.

w poniedzialek mialem jedno branie.:(

w wtorek zaczolem lowic o 4.30 bez bran :( ale z silnikiem wspaniale.:D

w boxie znalazlem woblerki Castaic Real Bait 12-inch (31cm) kture okolo od roku posiadam i w ogule nie uzywalem, bo sie je za cieszko z wioslami trollinguje.:(

teraz z e-silnikiem mozna spobowac?

miendzy 7 i 9.30 zlapalem 86cm, 60cm i 90cm :D wszystkie na 31cm.

dzisiaj z kolega bylem na m?hnesee.

znowu 31cm castaic :mellow: i pierwsche branie, wedke do renki i spokojnie.

w odleglosci 20m. wyskoczyl ten szczupak na cala swojom dlugosc. :o

jak go przy lodzi mialem to skoczyl jeszcze raz i jeszcze raz ale tym razem do lodzi. :huh:

szczupak w lodzi, wobler w wodzie.

to wszystko kol. nagral, i tu jest ten filmek:

http://people.freenet.de/szczupak/Markus/MOV00705.MPG

szypko dalismy go do podbieraka zeby sie wiencej nie menczyl.miezylismy go w podbieraku i w wodzie mial 98cm.

takiego czegosc ja i moj kol. jeszcze nie przezylismy.

Pozdrawiam

Markus

Zrozumiałem, że dwa ludki weszły do łódki i złapali wielkiego szczupaka na 31cm woblera. Szczupak w ogóle nie chciał pozować do filmiku. Tak czy tak gratuluję. Prawie 9 stopowy szczupak to piękna sprawa. W tym roku jeszcze tak dużego szczupaka nie złapałem. ale jeszcze kilka miesięcy przede mną.

pozdrawiam

Zrozumiałem, że dwa ludki weszły do łódki i złapali wielkiego szczupaka na 31cm woblera. Szczupak w ogóle nie chciał pozować do filmiku. Tak czy tak gratuluję. Prawie 9 stopowy szczupak to piękna sprawa. W tym roku jeszcze tak dużego szczupaka nie złapałem. ale jeszcze kilka miesięcy przede mną.

pozdrawiam

Obawiam sie, ze 9-cio stopowego szczupaka to nigdy Ci sie nie uda zlapac, ale zycze powodzenia :mellow:

Miałem z kumplem taką samą sytuację jak ty. Nasz szczupak podczas holu także wskoczył do łódki. Nie był co prawda tak duży ale sytuacja identyczna. :lol:

Jaki kumpel? To przecież mój szczupak wskoczył podczas holu bezpośrednio do łódki.

Pozdrawiam

Remek