markus Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam, od 15.07 wolno uzywac na zaporzego m?hnesee silnika elektrycznego.wienc w ostatnie dni urlopu musialem to wyprubowac.pojechalen na ryby w poniedzialek na wieczor z mysla spania w lodzi i we wtorek zaczencia lapania wczesnym rankiem.w poniedzialek mialem jedno branie.w wtorek zaczolem lowic o 4.30 bez bran ale z silnikiem wspaniale.w boxie znalazlem woblerki Castaic Real Bait 12-inch (31cm) kture okolo od roku posiadam i w ogule nie uzywalem, bo sie je za cieszko z wioslami trollinguje. teraz z e-silnikiem mozna spobowac?miendzy 7 i 9.30 zlapalem 86cm, 60cm i 90cm wszystkie na 31cm. dzisiaj z kolega bylem na m?hnesee.znowu 31cm castaic i pierwsche branie, wedke do renki i spokojnie.w odleglosci 20m. wyskoczyl ten szczupak na cala swojom dlugosc. jak go przy lodzi mialem to skoczyl jeszcze raz i jeszcze raz ale tym razem do lodzi. szczupak w lodzi, wobler w wodzie.to wszystko kol. nagral, i tu jest ten filmek: http://people.freenet.de/szczupak/Markus/MOV00705.MPG szypko dalismy go do podbieraka zeby sie wiencej nie menczyl.miezylismy go w podbieraku i w wodzie mial 98cm.takiego czegosc ja i moj kol. jeszcze nie przezylismy. PozdrawiamMarkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Piękne ryby połowiłeś. A ten szczupak po prostu chciał sobie skrócić hol Też kiedyś miałem taką sytuację tylko moja ryba miała jakieś 60-70cm.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Markus gratuluje!! A takprzy okazji mozesz coś powiedziec o trwałości tych przynęt po kontakcie z takimi żebami. Jakieś poważne ślady zużycia czy cos takiego...??? (kolega ochrzcil juz 201 ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Zrozumiałem, że dwa ludki weszły do łódki i złapali wielkiego szczupaka na 31cm woblera. Szczupak w ogóle nie chciał pozować do filmiku. Tak czy tak gratuluję. Prawie 9 stopowy szczupak to piękna sprawa. W tym roku jeszcze tak dużego szczupaka nie złapałem. ale jeszcze kilka miesięcy przede mną. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Zrozumiałem, że dwa ludki weszły do łódki i złapali wielkiego szczupaka na 31cm woblera. Szczupak w ogóle nie chciał pozować do filmiku. Tak czy tak gratuluję. Prawie 9 stopowy szczupak to piękna sprawa. W tym roku jeszcze tak dużego szczupaka nie złapałem. ale jeszcze kilka miesięcy przede mną. pozdrawiam Obawiam sie, ze 9-cio stopowego szczupaka to nigdy Ci sie nie uda zlapac, ale zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Lukamat masz rację, moja wina. Chodziła bardziej o 3 stopy i prawie 4 cale czyli 98 cm. Dziękuję za szybką uwagę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Po prostu pięknie Konkretna przynęta, konkretna ryba, która samawskakuje do łódki.Gdybym nie zobaczył to bym nie uwierzył Gratulacje,pozdrowienia esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 @Markus, gratuluję wyprawy i ładnych szczupłych Miałem z kumplem taką samą sytuację jak ty. Nasz szczupak podczas holu także wskoczył do łódki. Nie był co prawda tak duży ale sytuacja identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 miałem kiedyś podobny przypadek z tym że mi do łajby wskoczył niewielki krąpik akurat idealny dla tego szczupala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Castaic Real Bait 12-inch (31cm) Ojoj cena Castanic-a powala zresztą waga też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Miałem z kumplem taką samą sytuację jak ty. Nasz szczupak podczas holu także wskoczył do łódki. Nie był co prawda tak duży ale sytuacja identyczna. Jaki kumpel? To przecież mój szczupak wskoczył podczas holu bezpośrednio do łódki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Remek skoro byliscie razem na lodzi to byla to Wasza ryba <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi