kokosz77 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jaxon intensa TG_INE czyli klon SAVAGE GEAR Soft 4Play Ktos lowil na te gumy jaxona , mam pare savagerow i powiem ze sa wyniki .Znalazlem ich klony i tak sie zastanawiam czy ktos juz moze je uzywal i napisze jak tam z praca i wykonaniem , bo cena to 1/3 savagera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Mam chyba ze 2 szt, powiem szczerze tak chyba nie potrafię na nie łapać... Mam 1 mocno pogryzionego przez szczupłej kikut jakieś 65cm, praca dość podobna ale nie ta sama SG mam 4 szt wyglądają jak nowego nie zanotowałem na nich brania... Uzbrajam je w haki offsetowe + czeburaszaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Na savage mam wyniki intensa pracuje tak samo i również jest lowna, przy pierwszej próbie tej gumy po 20min zlowilem pstrąga i miałem też kilka wyjść savage ma ta przewagę nad intensa ze dozbrojki 3gr które do nich robię ładnie się chowają w korpus. Do intensy pasuja idealnie 2gr dozbrojki takze na szczuplego na plytkie wody bedzie super Gdyby jeszcze te jaxony byly w ciekawszej kolorystyce Jak wrócę do PL to wstawię jakieś zdjęcia i filmik z pracy tej intensy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Łowił ktoś na podróbki westina - jaxon intensa hegemon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Używam tych ala Daiwa Duckfin i są tak samo łowne , tych ala Westin jeszcze nie testowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi