Manniek66 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Skoro istnieje temat o naszych kleniowych skarbach to czemu by nie podyskutować o tym na co łowimy bolenie Takiego tematu chyba jeszcze nie ma.Chwalcie się koledzy na co udało się Wam skusić największe rapki i co trzymacie w pudłach Ja jutro postaram się trochę pofocić i co nieco naskrobać o swoim pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Kolejny bezsensowny temat typu "łowie NA TO bo mi się podoba, ale nie umiem tego uzasadnić". Sprzętowo się robi, a technika leży i kwiczy na tym forum.Z takiego tematu nic nie wyniknie.... Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Z Twojego gadania też nic nie wyniknie.Temat założyłem nie po to żeby uzasadniać dlaczego na coś łowimy bo u każdego sprawdza się coś zupełnie innego ale po to aby można było się podzielić z kolegami na co łowimy. A jeśli ktoś podzieli się informacją w jakich warunkach najlepiej sprawdzają mu się dane wabie to będzie jeszcze ciekawiej Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Manniek66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Moje pudełeczko boleniowe, to pudło po butach. Trochę się nazbierało i ciągle przybywa.. nie walczę z tą chorobą poddałem się.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ten temat mnie dyskryminuje, ja nie mam pudełeczek tylko pudła czyli nie mogę tu pisać, a tak na serio to wystarczyłoby troszkę głębiej sięgnąć w zasoby forum to znalazłbyś tematy poświęcone woblerom boleniowym i odświeżyć np. http://jerkbait.pl/topic/678-woblery-boleniowe/ Czy choćby już wiekowy ranking:http://jerkbait.pl/topic/4188-ranking-przyn%C4%99t-boleniowych-2008/#entry950071 Nie sądzę żeby trzeba było powielać tematy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Milupa, wyczerpałeś ten wątek już na starcie Sory Maniek66, ale patrząc na bliźniaczy wątek śmiem twierdzić, że jest to temat służący chwaleniu się kto ma większe 'pudełko'.Przypominają mi się, swoją drogą, filmiki z jutuba w których 'eksperci' opowiadają o woblerkach ze swoich pudełek: "ten jest dobry, ten też jest dobry....... i ten też"Przeglądając posty opisujące woblerki praktycznie nigdy nie padają żadne ważne stwierdzenia co to pracy woblera i jego zachowania w wodzie. Za to opisów tego jak pięknie opalizują im odbyty można znaleźć na pęczki. Nie poruszane są tematy oporów stawianych przez wobler w wodzie, tego jak ten czynnik wpływa na jego stabilność i pracę w różnych warunkach. Nie mówiąc już o optymalizacji kształtu, aby uzyskać zamierzony efekt.Jeśli ktoś nie zwraca uwagi na takie szczegóły może jedynie prawić o woblerach farmazony, a nie przedstawiać rzetelnie fakty... Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Kondziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Co złego w tym, że ktoś po prostu chce się pochwalić swoim zbiorem ? Jeżeli coś napisze do tego o przynętach to fajnie, a jeżeli nie to co ? Ne spinajmy tak się czasami po prostu fajnie pooglądać cudze pudełeczka z czystej ciekawości.Pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2013 przez dekiel11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GolasDGL Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jako że 1 maja coraz bliżej, a czas do otwarcia sezonu przydałoby się jakoś umilić, a zarazem to ostatni czas na uzupełnienie braków w pudełku, zainspirowany podobnym tematem dotyczącym Kleni i Jazi, postanowiłem założyć taki wątek gdyż nie spotkałem nic takiego na forum. Także Panowie chwalcie się waszymi kolekcjami P.S.Ja zdjęcie pudełka wrzucę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja mogę wrzucić pudełku ale z tymi ,które nie łowią...Po co sobie strzelać w kolano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GolasDGL Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja mogę wrzucić pudełku ale z tymi ,które nie łowią...Po co sobie strzelać w kolano w sumie też nie najgorsze takie "omijać szerokim łukiem" chociaż wiadomo Woda Wodzie nierówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Kolorystycznie trochę monotonnie, ale mam tu wszystko czego mi potrzeba jeżeli chodzi o woblery 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To te co lowia, czy dla pokazania i zmylenia przeciwnika? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Takich co nie łowią, nie robię i nie mam Edytowane 20 Marca 2017 przez Artech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Happy rapp(a)er ???? Edytowane 20 Marca 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Kolorystycznie trochę monotonnie, ale mam tu wszystko czego mi potrzeba jeżeli chodzi o woblery 90% swoich ,czyli standard dobrego strugacza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Taki urok pudełek boleniowych, że w odróżnieniu do np. kleniowo-jaziowych, wieje z nich nudą. Przynajmniej w przypadku moich pudełek. Kolorystycznie wygląda to trochę jak puszka sardynek w oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Moje podstawowe przynęty na ten rok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 A tak ostatnio zastanawiałem się, czy ma toś może jeszcze jakąś sztukę z super luksusowych (to taka ironia ) 98-313. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Wrzucę i ja kilka moich boleniówek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Za mało niebieskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Za mało niebieskich Zdecydowanie. Jednak ciężko zdobyć skubańce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 E tam...puszka farby,rękawiczki-granatowy kameleon(u mnie nie działa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GolasDGL Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Z małym poślizgiem, ale w końcu wrzucam swoją nadal skromną kolekcje wobków na Bolki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jak mieszkałem nad Odrą to niebieskie u mnie nie działały tak dobrze jak te z zielonym grzbietem .Moje pudełko jest strasznie monotonne. Tylko Huntery: Spiryt, Soul i to takie cykadopodobne co nie pamiętam jak się nazywa (Golas DGL ma to u siebie w pudełku) - we wszystkich wariantach kolorystycznych i rozmiarowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jak mieszkałem nad Odrą to niebieskie u mnie nie działały tak dobrze jak te z zielonym grzbietem .Moje pudełko jest strasznie monotonne. Tylko Huntery: Spiryt, Soul i to takie cykadopodobne co nie pamiętam jak się nazywa (Golas DGL ma to u siebie w pudełku) - we wszystkich wariantach kolorystycznych i rozmiarowych.Pewnie fantom Pozdrawiam, Tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi