cristovo Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wystarczy na sezon? Plan jest taki, żeby poszukać boleni z castem w ręku..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Krzysiek może być mao 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Cristivo jak na Odrze będziesz łowił to masz za mało spirytow. W starszych wersjach pękały stery jak się pociągnęło po kamieniach. Nie wiem czy A.L poprawił to w nowszych wersjach. Andrzej zjadł zęby na odrzanskich boleniach i jego przynęty naprawdę łowią. Jeśli chodzi o klenie i bolenie to on ma czarny pas i wie jak robić woblery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Takich co nie łowią, nie robię i nie mam to fakt,mam dwa od kolegi @Artech i jeden bolek 70+ się na niego już połakomił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Widzę że nie tylko u mnie nie ma "wielkich" thrilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Widzę że nie tylko u mnie nie ma "wielkich" thrilli Ja tam 2 sztuki w pudełku mam. To całkiem dobre woblery. Są miejsca i jest czas gdy to właśnie Trill ratuje honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Moje,dawno nie aktualizowane zasoby wyglądają mniej więcej tak... Gdzieś w pudłach są jeszcze zagrzebane jakieś bezsterowe,ale to konstrukcje do których nie mogę się przekonać. Powodzenia dla Wszystkich w nowym sezonie PozdrawiamMariano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Pozdrawiam i życzę połamania ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Witam,sezon się zbliża,a więc,piszcie,wszystko o przynętach boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 http://jerkbait.pl/topic/77320-boleń-na-co-kiedy-gdzie/page-8 Post 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Temat trochę ucichł, a ja akurat robiłem remanent w boleniowych pudełkach.Sprawdzanie i wymiana kotwic i poukładanie chociaż na chwilę ????Trochę tego jest a jeszcze po szawkach jakieś nieuzbrojone się walają... Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 45 jeśli dobrze policzyłem. No i dobrze... jesteś nad wodą i jakie kryteria wskazują, że założysz np 2 a nie 6? (druga fotka)Albo ostatniego? Czy zamykasz oczy i wybierasz tego którego kotwica pierwsza wbije się w palec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zaczynam od tego, który najskuteczniejszy był ostatnio ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterlolo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Czy dacie mi namiary na kupno woblerów od janeczka z Basoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Czy dacie mi namiary na kupno woblerów od janeczka z Basoni? http://jerkbait.pl/user/47811-tomek1988/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterlolo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Dzięki Paweł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Mój odrzański zestaw. Dochodzą jeszcze Keitechy i Westiny. Edytowane 3 Lipca 2019 przez kanu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Mój odrzański zestaw. Dochodzą jeszcze Keitechy i Westiny.Sendali boleniowych w malowaniu kiełbia jeszcze nie widziałem Jak sie sprawdzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Łowią, jak wszystkie Sendale. Z wszystkich jego woblerów najwięcej ryb złapałem na te w malowaniu kiełbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Jeden szybszy, jeden wolniejszy, jeden prototyp. Cały mój arsenał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ja mam dwa pudełka do kamizelki, z bezsterami i ze sterami.Ale co z tego jak nie biorą???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Ja bym wsadził mniej japoncow a więcej naszego rękodzieła . Drogie woblery nie łowia więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Naszych jest znacznie więcej niż japońców???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jeden szybszy, jeden wolniejszy, jeden prototyp. Cały mój arsenał. Widzę, że chodzimy nad wodę podobnie wyposażeni. Nie lubię mieć zbyt dużego wyboru bo szału dostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi