harp Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Panowie potrzeba mi poliweglanu 4mm kawałek pi razy drzwi 20cm na 20cm. Gdzie to draństwo kupić. W sklepie modelarskim coś takiego mają ale oni nie wiedzą czy to plexi czy poliwęglan bo to niby to samo. Na allegro całe płyty mają. Potrzebne mi dosłownie na 3 wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 posiadam pc 3mm jest wystarczająco mocny jeżeli potrzebujesz do wobów.połamałem na nim swój ulubiony brzeszczot i nie mogę nigdzie go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Idź do specjalistycznej firmy handlującej różnymi tworzywami sztucznymi (np. tuplex) i idź do magazynierów. Często mają jakieś ścinki. Natomiast w biurze zwykle odpowiedź jest przecząca. Markety czegoś takiego nie mają.Zawsze do własnych celów możesz użyć pcw albo pet (to ostatnie ciężko się klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Udaj się do jakiejś pracowni reklamy , niektórzy dosyć sporo robią w poliwęglanie to i mają sporo resztek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Powinienem mieć niezły kawałek poli 4mmm, jutro sprawdze.Jutro ci napisze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Pracownie zajmujące się reklamami tam też mają ścinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Powinienem mieć niezły kawałek poli 4mmm, jutro sprawdze.Jutro ci napisze na priv.Niestety okazało się że to 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 3mm to troche malo niestety. Moze zrobic aluminiowe stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 samo alu nie bedzie mocniejsze od pc chyba że zastosujesz dural. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dlatego jako zamiennik zaproponowałem pcw albo pet. Wcale do tych celów nie są gorsze a transparentność zbliżoną. Nie wiem jak często miewają ścinki ale skoro są to materiały tańsze to szanse są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi