Lukasch44 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wybiera się ktoś? W którym dniu najlepiej się pojawić by nie walczyć z dzikim tłumem błagającym o darmowe gadżety? Czy będą te same stoiska co w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Poznań jest o lata świetlne przed Sosnowcem jeśli chodzi o wystawców. Szkoda bo potencjalnych klientów na Śląsku jest o wiele więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 No to mnie zasmuciłeś. Myślałem że to jest jeden team wystawców na trzy imprezy. Faktycznie na śląsku rynek ogromny i dość wyspecjalizowany sporo karpiarzy, spiningistów. Mam taką cichą nadzieję że jednak mile się zaskoczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Najważniejsze, że Rafał - Team Rapa będzie z varivasem i graphiteleaderem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A wiadomo czy jakaś pracownia będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawlo177 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 witam Wybieram się jako wystawca z pontonami Nawipoland i akcesoriami Boriki. Mam kilka wejściówek. Jeśli ktoś chce to mogę dać za free. Proszę tylko wysłać do mnie sms wyśle mms zdjęcie wejściówki. tel 666-593-999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dzwonili dzisiaj koledzy i mówili że pusto. Klientów brak.... . Sobota i niedziela , to się pewnie ożywi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Kulka znów będzie numerem 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No dzisiaj to dzień dla sprzedawców tak przynajmniej trąbili i wejściówki tylko vip droższe sporo od normalnych. Ja niestety mogę dopiero w niedzielę, ale na pewno będę tam od otwarcia do zamknięcia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Patrząc na listę wystawców to myślę że wystarczy godzinka. ( Z przerwą na fajkę ) Edytowane 25 Marca 2017 przez samwieszkto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ogolnie dramat , wedlug mnie szkoda czasu - chyba ze ktos chce sobie kupic kulki i pelet w 25 kg workach to napewno bedzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Niestety w Polsce rybomania traktowana jest juz jako bazar jak klient pochodzi do mnie i pyta w jakiej cenie ten produkt a ja odpowiadam ze sprzedaży tutaj nie prowadzimy to mogę to nazwac ze są prawie oburzeni "ale jak to? ! To po co tu jesteście"... No niestety jesto to już tylko odpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Za tydzień kiermasz w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Gumofilce jutro będą degustować kulki i pelety a potem żebrać o darmówki . Może chociaż stoisko Varivasa i Stepanow'a obejrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Za tydzień kiermasz w Szczecinie. Za tydzień kiermasz w Szczecinie. A zapytam gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Łukasz, już od baaaaardzo dawna odszedłem od spławika a na kulki nigdy nie łowiłem jednak uważam, że określenie "gumofilce" ... to nie w porządku (delikatnie mówiąc) ... jesteśmy wędkarzami? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Broń Boże!!! Nie miałem zamiaru nikogo z wędkarzy obrazić, jesli tak się stało to przepraszam. Sam czasem też biegam ze spławikiem i siadam z gruntówką. Miałem na myśli tych co na targach, awanturują się, żebrzą lub kradną a nad wodą tłuką wszystko bez wymiaru i umiaru a potem najgłośniej lamentują że jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Osobiście pozytywnie zaskoczyła mnie muchowa oferta Trapera. Niestety chyba jeszcze nigdzie nie dostępna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Byłem pierwszy i ostatni raz. Nie znalazłem nic na Delfinie ani żadnej wędki Graphiteleader. Chyba że jestem ślepy. Albo tak mnie zaćmił "zapach" karpiowych specjałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Było stoisko Varivasa, to były również wędki Graphiteleader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A zapytam gdzie ? a tu; http://expoarena.szczecin.pl/targi-waterarena/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Linki widziałem. Wędek nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wędki stały na ścianie po lewej od linek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Pelet dowożony był z takim pośpiechem jak przy łapaniu pcheł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A jak się prezentuje to akwarium z rybami? Warto zabrać 11latka by sobie polskie okazy pooglądał? Są. Jeszcze jakieś atrakcje dla dzieci wędkujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi