karkoszek Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Będzie ktoś jutro w Szczecinie ???Ja. Jak pisałem, byłem rok temu. Nie spodziewaj się wiele, nie spodziewaj się nic. Więcej ciekawego masz w pudełkach własnych niż tam będzie wystawione W planie imprezy na basenie głównym z wędkarstwa to pokaz castingu, pokaz spinnigu i trzy razy dziennie pokaz przynęt Westin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 I tak jestem jutro w Szczecinie to podjadę zobaczyć, co mi szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Byłem ... pod hasłem "Targi" Szczecin nie kryje się nic co mogłoby nas zainteresować, jeden z kolegów prosił abym popytał o patyk Kongera, ale kogo ??? szkoda gadać, jedyna atrakcja "Targów" na fotkach poniżej; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zaje ...!!! Zanurkowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie, bałem się ... trzy na raz ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Rozsądek cechuje doświadczonego życiem obywatela. Trzy na raz? Masz rację, wszak zejście na taką głębokość mogła by cie rozerwać!!!(choć była by to piękna śmierć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A były one z tego stoiska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi