Muskie Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Poszukuję du?źych morskich popper?łw, rozmiary od 15 cm do 25 cm. Czy ktoś zna jakieś źr?łdło w kraju, czy raczej powinienem szukać za granicą ? Kolorystyka dowolna. Szukam te?ź bardzo mocnych, ale niezbyt du?źych k?łłek łącznikowych o wytrzymałości powy?źej 30 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Co do k?łłek to zgłoś się do kolegi @Mario z forum. Ja brałem od niego niewielkie k?łłka łącznikowe o wytrzymałości 100 LBs, czyli jakieś 45 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 K?łłka są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Du?źe poppery w Polsce to raczej niszowy produkt...Myślę, ?źe najlepiej poszukać na ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Tudzie?ź na ebay.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Tudzie?ź na ebay.co.uk No dokładnie, jak z Wysp, będzie bez cła i podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ot?ł?ź to, a wyb?łr konkretny. Ceny przesyłek do PL - te?ź dla ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mo?źe odbiegam trochę od tematu - kupiłem ostatnio na brytyjskim ebayu kilka film?łw wędkarskich, m.in. box z trzema płytami Johna Wilsona: Fishing Word. Cena z przesyłką poni?źej 10 funt?łw. Naprawdę polecam, tym bardziej, ?źe na Madagaskarze łowi na du?źe poppery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Du?źe poppery morskie zrobili Salmiaki. Przynajmniej mieli jakiś zapas na testy w Afryce. Nie wiem czy są oficjalnie w handlu, ale warto zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Du?źe poppery morskie zrobili Salmiaki. Przynajmniej mieli jakiś zapas na testy w Afryce. Nie wiem czy są oficjalnie w handlu, ale warto zapytać.http://salmofishing.com/lures.htmlNa tej stronie chyba jest coś o tych powierzchniowcach Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Du?źe poppery i walkdogi masz tu:http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=367_362http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=367_364Ale cenowo to bardziej się opłaca kupić na ebayu amerykańskim.W sklepach stacjonarnych to chyba największy popper do dostania jest z Rapali, ale ma 'tylko' 12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Co do k?łłek to zgłoś się do kolegi @Mario z forum. Ja brałem od niego niewielkie k?łłka łącznikowe o wytrzymałości 100 LBs, czyli jakieś 45 kilo. Dzięki za info.Podczas tegorocznych wypraw na okonie nilowe i na Morze Czerwonemusiałem praktycznie wymieniać wszystkie k?łłka w oryginalnych woblerach. Mniejsze ryby, do dyszki wychodziły bez problemu, ale niekt?łrzy potracili kotwice razem z k?łłkami. A na tego typu łowiskach często zdarzają się grube okazy, nawet po kilkadziesiąt kg . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi