Darecki72 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wlsnie ogladam spotkanie Paragwaj-Venezuela i malo nie peklem ze smiechu kiedy zobaczylem haslo na trybunie (prawa strona boiska wg. kamery) w jezyku polskim Widzial to ktos z was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 http://i.imgur.com/Nn89s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ale to niecenzuralne ! U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 http://i.imgur.com/Nn89s.jpgJuz chyba tego nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 http://i.imgur.com/Nn89s.jpg MOCNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 oj jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiekuisty Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 HAsło jest dobre a jutro finał. Jakie wyniki obstawiacie ????? jak dla mnie 2 : 0 dla Urugwaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Jestem za Urugwajem, sledze ta druzyne od ostatnich mistrzostw swiata. Podoba mi sie ich styl gry no i ten niesamowity , wszedobylski Forlan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Czyli Uruguay jest królem Ameryki Poludniowej. Fajny maja squad, zgrany i skuteczny, dwóch gosci co wala bramy az milo. Okazalo sie, ze wynik z RPA nieprzypadkowy.A tradycyjne potegi w glebokim kryzysie. Argentyna to mi przypomina troche Hiszpanie sprzed lat - kupa dobrych graczy, ale zupelnie nieposkladana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Czesc na boisku zakonczona. Swietowanie czas zaczac. Jedno ze zdjec opublikowanych po triumfie Celeste. Na pierwszym planie Forlan, w tle...no wlasnie Martin Caceres (ex FC Barcelona, obecnie Sevilla) i jego...telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 URUGWAJ!! Co do zachowania zawodnika w tle...Żeby w chwili triumfu esemesować.....wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Jak szalec to szalec, mistrzowie moga sobie na to pozwolic ale zeby tak odrazu z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 dla mnie copa pokazala, jak kazde inne mistrzostwa w ostatnim czasie, ze poziom sie wyrownuje i faworytow juz nie ma no i a new star is born ... zaloze sie, ze najpozniej za rok chlopak bedzie gral w europie i jak zrobi wszystko dobrze, to da sobie czas na zebranie rutyny w ajaxie czy innym PSV i nie da sie na starcie wypalic w trzy pierwsze lata ligi hiszpanskiej ... technicznie przypomina mi denilsona z ta roznica, ze nie wklada notorycznie glowy pomiedzy kolana ... moze byc pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi