szewer Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam, Znacie kogoś kto mógłby przejrzec, przesmarowac i ewentualnie naprawic ABU C4. Coś w nim chrobocze a ja jestem beztalencie technicze i nie chce się za to brac, żeby całkiem nie spier..c pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ten kręciek jest max prosty w budowie,nic nie zepsujesz.to co moze chrobotac to łozysko pod koszem.czasem piasek wleci.ewentualnie wałek szpuli suchy juz. smiało rozbieraj i dasz rade sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Też zachęcam do rozkręcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Chyba nie mam innego wyjścia Jak sobie poradzę dam znac dzięki za mobilizacje Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Chyba nie mam innego wyjścia Jak sobie poradzę dam znac dzięki za mobilizacje PozdrPaweł. Nawet ja toto rozkręcałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi