jedrek115 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 To ja zacznę od tegorocznej płotki Jak co roku w marcu kilka razy wyskakuje na spinningowe płotki. Wszystko zgodnie z planem i połowione sporo . To takie najbardziej fotogeniczne . Jedna kolegowa a druga moja Wiem że nie jestem jedynym co lubi pouganiać się za białorybem więc czekam na fotki! 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Napisz wiecej jak, gdzie (nie chodzi mi o miejscowke, tylko warunki) i na jakie przynety lowisz te plocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Na JB.PL nie tolerujemy takich wpisów - nie ma naszej akceptacji dla internetowego hejtu. Edytowane 22 Marca 2017 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 tu macie troche wyjasnione 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Cześć i czołem Wszytskie informacje co zamieściłem w filmie myślę że pomogą Samo łowienie jest tak przyjemne a tym jałowym okresie , że człowiek wraca do domu spełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) A tymczasem z wczorajszego wypadu największa (25cm) . Edytowane 31 Marca 2017 przez bartsiedlce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Mogą funkcjonować karasie, czemu nie białoryb?Niech zostanie jako miejsce prezentacji złowionych rybek. Reguły jak dla innych wątków z rybami w tytule. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 W oczekiwaniu na "normalne" ryby , drepcząc brzegami moich rzeczułek , taka ślicznota się dzisiaj trafiła . Rzut pod przeciwległy brzeg , na płytkie zastoisko przy trzcinkach , normalny atak w pierwszej fazie zabrania wobka przez prąd . W roli głównej gajosikowy killer egg . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Bartku.. w tym roku tez się już nałowiłem drapieżnych płoci jak nigdy wcześniej ... widać w 2017 chce się im więcej mięsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Może to być , chociaż o tej porze roku to częste zjawisko . Żałuję , że nie trafiają się już jelce , tak jak jeszcze trzy , cztery lata temu . Fajna fotka byłaby w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No jelce zimą fajna sprawa ale u mnie głównie na rzeczach Na kanałach nie spotykana rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Jelce to rzeczywiście ciekawy temat. Tak na przełomie kwietnia i maja, kiedy już intensywnie żerują przy powierzchni na niektórych odcinkach Bystrzycy lubelskiej można skutecznie połowić czy to na mikro woblerki czy suchą muszkę te waleczne rybki, najlepiej wieczorową porą.A dziś korzystając z pięknej pogody, krótki popołudniowy rekonesans nad rzeką. Okazów brak, za to odgłosy przelatujących żurawi, nieśmiało przebijający się miejscami seledyn młodych traw zrekompensował to w stu procentach. No i do tego kilka ładnych płoci, które agresywnie atakowały jaziowy wobler. Edytowane 31 Marca 2017 przez Piotr Gołąb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Taki leszczo, w tamtym dniu były trudniejsze niż karasie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kolejna drapieżniczka - księżniczka . Miękko zgarnęła odpuszczanego delikatnie z prądem @gajosikowego killer egga . Fajne te wiosenne niespodzianki . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wśród setek wzdreg i płoci nie mogę namierzyć żadnej ponad 30 cm... Ale ich czas dopiero nadchodzi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Trzydziestu centymetrów też nie przekroczyłem,ale nie wiele zabrakło...Dzisiaj za to do kolekcji białorybu trafił się leszcz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Akcja od A do Z Spacer z dziewczyną nad ulubioną wodą skończył się jak zwykle.... Czyli Jędrek zobaczył leniwie grzejące się wzdregi i pobiegł po wędkę i aparat Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez jedrekCF 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Upss... Widzę że w kolejności nie dodało ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hombre06 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 No jak nie dodało? Złapałeś w rękę wzdręgę, nabiłeś na haczyk i zarzuciłeś żywca 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Haha!! Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jelce już aktywne . Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Piękna rybka , już dawno mi się nie trafiła . Jest jak wspomnienie młodości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Kiedys sie lowilo takie na mikro obrotowki, fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udzielałem się po trochu w innym wątku, ale z uwagi na przejściu znowu na oksy po tarle, wstawię też tutaj trochę rybek z tego roku.Fajna przygoda, sporo mi dało to "ulralekkie" łowienie w moim wędkarskim warsztacie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi