skalka Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Dzisiejszy białoryb najfajniejsze było to, że te rybki zbierały razem z jaziami, które były troszkę większe . Więc przy każdym braniu dostawałem zastrzyk adrenaliny . Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Płoteczka na małego paproszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Edytowane 25 Maja 2017 przez tymon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Udzielałem się po trochu w innym wątku, ale z uwagi na przejściu znowu na oksy po tarle, wstawię też tutaj trochę rybek z tego roku.Fajna przygoda, sporo mi dało to "ulralekkie" łowienie w moim wędkarskim warsztacie P1070477.JPG P1070479.JPG P1070480.JPG P1070531.JPG P1070533.JPG P1070535.JPG P1070442.JPGBardzo fajne rybki. Gratulacje! Rybka z fotki1070480 musiała mieć bardzo traumatyczne spotkanie. Fatalne te rany. Ciekawe jaki zwierz mógł ją tak pokancerować? Edytowane 25 Maja 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Największa ryba wczorajszego wędkowania były jelce, jazie jedna płoć i on. Wszystkie rybki złowione na malutkiego woblerka od kolegi Pawła. Od czwartku (1 czerwca) inne rybki będą na pierwszym planie . Pozdrawiam Serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dziś same jelce, największy uderzył w miejscu w którym wczoraj wychodził mi spory jaź. Jutro mu poprawię (tzn jaziowi) . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Również mogę pochwalić się małą łopatką ???? Były trzy tego dnia, największy 41 cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Leszcze to ciekawe rybki trudno je regularnie łowić ale dają sporo radości największy w tym roku . Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Wieczorny amator malutkiej gumeczki (mikrokiller od @nowwwaka) przy okazji zabawy z okonkami w osiedlowej gliniance Zapięty prawidłowo za pyszczek. Branie mocne jak tylko przynęta wpadła do wody i ruszyła. Przy okazji przetestowałem świeżo nawiniętą linkę Berkley Fireline Crystal 2 lb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 To i ja wrzuce swojego leszka sprzed 2 tygodni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Mi również się trafił 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Hubert_lbn. Nielisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Nie, to lubelskie morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Nie, to lubelskie morze Poznałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kiełbia tu chyba jeszcze nie było. Z powodu zanieczyszczenia wód gatunek chyba nieco rzadziej spotykany. Złowiony w Warcie w centrum Gorzowa Wlkp. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Lata temu złowilem kielbia na malutki woblerek Dorado Magic, a w pewnej podkarpackiej rzeczce na malutkie obrotówki, przy okazji kleni, regularnie łowiłem strzeble potokowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja trafiłem dwa razy kiełbia na storka 3,5 cm. Wydaję mi się,że potrafią uderzyć w przynętę jak mają tarło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Kolejny do kolekcji. Tym razem całe 47 cm ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrZak Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Płoteczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi