wiking10 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 witam.czy ktoś posiada w języku polskim?z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Ale leniwce... ;)Bierz,rezerwuj!!!https://www.olx.pl/oferta/lowrance-elite-5x-dsi-instrukcja-obslugi-w-jezyku-polskim-CID767-IDiOI9j.html#e277095a36 Edytowane 21 Marca 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Tak ja mam od Elite GPS. Jakość = nędza jeszcze gorsza niż wersja oryginalna. W weekend będę w domu poszukam i mogę Ci zeskanować. Na rewelacje nie licz. Parker wydrukował to w taki sposób, że chyba wstydu nie mają - chińczycy do zabawki za 5PLN dodają ładniejszą ulotkę..Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Parker wydrukował to w taki sposób, że chyba wstydu nie mająLitery nieczytelne?Nie wierzę...Wrzuć kilka fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiking10 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ale leniwce... ;)Bierz,rezerwuj!!!https://www.olx.pl/oferta/lowrance-elite-5x-dsi-instrukcja-obslugi-w-jezyku-polskim-CID767-IDiOI9j.html#e277095a36w ogłoszeniu jest dsi. ja szukam bez dsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 To pominiesz rozdział o dsi. Ogólne zasady poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leszekw72 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak Ci koledzy nie wysłali to pisz. Powinienem mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wiking10
witam.
czy ktoś posiada w języku polskim?
z góry dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi